Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Je meest ultieme douche-ervaring ooit

Een regendouche is anno 2018 bijna niet meer weg te denken in een badkamer. Geen wonder, want onder een regendouche voelen de warme waterstralen als een tropische regenbui.

De PowderRain van Hansgrohe is een hele bijzondere regendouche, zeer waarschijnlijk zelfs de beste douche ooit. Waarom? Kijk en lees maar!

Hemels hebbeding

Hoog op het verlanglijstje van bijna iedereen die een nieuwe badkamer zoekt, gaat verbouwen of renoveren: een regendouche. Deze douche dankt z'n populariteit aan het heerlijke, weldadige gevoel als je eronder staat. Eerst werden de regendouches alleen gespot in luxe hotels, maar tegenwoordig zijn ze heel betaalbaar en bereikbaar voor in je eigen badkamer. En geloof ons: het is heerlijk wakker worden onder een regendouche en een genot om de dag van je af te spoelen onder de zachte stralen. Uiteraard is er wel veel verschil in kwaliteit van materiaal, prestatie & beleving. Met PowderRain belooft hansgrohe pure wellness in je eigen badkamer!

Het regent zonnestralen

Met de introductie van PowderRain tilt hansgrohe je relaxmoment onder de douche naar een hoger, ongekend niveau. Dit gloednieuwe straaltype omhult je met piepkleine, zachte regendruppeltjes. What's new zou je denken, maar in deze douchekop wordt het water over 6x zoveel watergaatjes verdeeld als normaal. Hierdoor zijn de waterstralen zeer verfijnd en is PowderRain tot 20% stiller dan normale (regen)douches. En in tegenstelling tot bij een gewone douchebeurt, spatten de waterdruppels niet op wanneer ze je huid raken, maar blijven ze langer liggen. Het effect? De douche lijkt warmer, zachter en is veel voller dan een normale (regen)douche. Net alsof je omhuld wordt door een cocon van water. Douchen onder hansgrohe PowderRain is een ware belevenis. Kijk maar hieronder: links zie je een normale straal en rechts de hansgrohe PowderRain. Zie je het verschil?

Wat voor regendouche in jouw badkamer past, is afhankelijk van je situatie. Laat je gratis adviseren door onze sanitairspecialisten.

Maak een afspraak

Alsof je op Bali bent

Het water van de PowderRain spat niet van de huid, maar ook niet op de grond. Handig in een inloopdouche. Je hebt tenslotte geen zin in een badkamer die na elke douchebeurt helemaal nat is. Doordat het water van de PowderRain langer op je huid blijft liggen, voelt de douche warmer aan. Je kunt de kraan zelfs een graadje kouder zetten, dus het is tevens goed voor het milieu. De straal van de PowderRain is krachtig genoeg om je haren uit te spoelen en zacht genoeg om even heerlijk weg te dromen. Doe je ogen dicht en je bent voor een paar minuten op Sri Lanka of Bali!

Nieuwe badkamer? Laat je inspireren door het hansgrohe PowderRain assortiment in onze collectie.

Zoek de dichtstbijzijnde winkel