Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Industriële look

Hoe creëer je een stoere en eigentijdse badkamer? En die door dagelijks intensief gebruik van alle gemakken voorzien moet zijn.

Eigentijds op maat

Met betonstuc op de wanden en een stoer meubel creëer je een industriële look. Deze Riverdale badkamer is een goed voorbeeld van stoer en eigentijds en helemaal de trend van nu. Het Riverdale meubel is samen met de bijpassende kolomkast dé eyecatcher. Slim en praktisch; het muurtje geeft je privacy op het toilet en het nisje in de douche is heel handig om je favoriete douchespulletjes bij de hand te hebben.

Industriële look

Door een stoer meubel te plaatsen met stalen frame bepaal je de look van je badkamer. De wand met grijze betonstuc maakt het helemaal af.

Om het toilet af te scheiden van de rest van de badkamer, is er een muurtje geplaatst. Dit muurtje dient tevens als afscheiding voor de doucheruimte. De glazen douchewand zorgt voor een ruimtelijk effect in de badkamer én in de doucheruimte.

Riverdale badkamer

Kies slim

Probeer bij het uitzoeken van je nieuwe badkamer de combinatie te zoeken tussen praktisch in gebruik én mooi om te zien. Jouw smaak, stijl, gezinssituatie en budget bepalen wat het beste bij je past. Laat je goed adviseren door de sanitairspecialist.

Ook een industriële badkamer? Wij maken graag een ontwerp op maat! Maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde winkel.
Maak een afspraak