Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Fans van een moderne badkamer opgelet

Met de start van een nieuw woonseizoen worden ook de nieuwe badkamercollecties gepresenteerd. De een nog mooier dan de ander. Ben jij fan van een sfeervol moderne badkamer? Dan ben jij vast weg van deze badkamermeubels, spiegels en wastafels. Kijk je mee?

Moderne badkamer

Wie van een moderne badkamer houdt, is gek op strakke lijnen, accenten van zwart en chroom en ontwerpen waar over is nagedacht. In deze badkamerstijl zie je veel kasten en sanitair met rechte lijnen, maar ronde en ovale vormen mogen zeker niet ontbreken. Helemaal van nu! Zwarte accenten zijn populair en kun je in een moderne badkamer onder meer toepassen in waskommen, een grote spiegel of een badkamermeubel met een donker frame. In een moderne badkamer is de basis vaak wit en licht. Kleur komt terug in handdoeken of accessoires. Hou jij van trendy, landelijk, design of een moderne badkamer? Kies jouw favoriete badkamerstijl!

Opbergen in een moderne badkamer

Een badkamer kan nog zo mooi zijn, je wilt er ook je shampoo en handdoeken kwijt kunnen. Dat mooi én praktisch goed samen gaan, bewijzen de nieuwe badkamercollecties van Thebalux. De prachtige badkamermeubels zijn verkrijgbaar in vele lengte- en dieptematen. Dankzij de brede lades in de onderkasten kun je er veel spullen in opbergen en heb je overzicht als je de lade opent. Door de handige ladeverdelers ben je nooit meer wat kwijt. Mogen je badkameraccessoires worden gezien? Kies dan voor een (gedeeltelijk) open onderkast met een stalen frame of een kast met glazen deuren, die wel wat weg heeft van een apothekerskast. Kortom, een badkamerkast is dé ruimtewinner in de badkamer.

In the spotlight: design spiegels

Een mooie spiegel is onmisbaar in je badkamer. Je staat er elke dag minstens twee keer voor. Om je tanden te poetsen, je make-up te doen of je te scheren. Als je een dubbele wastafels hebt, kun je best kiezen voor een wat grotere spiegel. Je moet er tenslotte allebei goed voor kunnen staan. Ronde en ovale spiegels zijn populair, en dan vooral in maatje XL. Ze zijn verkrijgbaar tot een doorsnede van wel 110 centimeter. Kies er eentje met ledverlichting, die de ronde vorm extra benadrukt. Je bedient de verlichting met een touch schakelaar, die in het glas is verwerkt. Modern chic! De ovale spiegels van Thebalux hebben een frame in zwart of messing en zijn voorzien van een planchet, waar je je parfum en andere kleine dingen op kunt zetten. Een spiegelkast is ideaal om ruimte te winnen. Zeker als je gaat voor dubbelzijdige spiegeldeuren én ledverlichting. Ideaal: zoveel functies in één kast.

Wil jij weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van spiegels? Kom langs en bewonder alle spiegels van Thebalux!

Zoek de dichtstbijzijnde winkel

Waanzinnige wastafels

We schreven het al eerder: zoveel smaken, zoveel wastafels. En daar is niets aan gelogen: met een wastafel kun je jouw badkamerstijl benadrukken. Kies je een wastafel van beton, mineraalmarmer of keramiek? Je hebt de keus uit een rechthoekige wastafel, een ronde of ovale vorm. Het is de kunst om een mooie combinatie te maken tussen je wastafel, je badkamerkasten en de spiegel. Onze tip: zorg voor contrast. Dus bijvoorbeeld een witte opzetwaskom op een marmeren blad of een grijze betonnen wasbak met strakke lijnen op een matzwart blad. Wij garanderen dat je daar elke dag weer blij van wordt. In de Beat collectie van Thebalux zitten ook wastafels van ‘maar’ 40 cm diep, die extra compact zijn. Handig als je een kleinere badkamer hebt en elke centimeter telt.

Onze sanitairspecialisten helpen je graag met de keuze voor een badkamermeubel van Thebalux. Ze zorgen dat het totaalplaatje klopt!

Maak afspraak

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.