Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Een goede douche voor een goede gezondheid

Jouw gezondheid is het belangrijkste wat er is. Want als jij lekker in je vel zit, gaat alles een stuk beter. Natuurlijk kun je dat op veel manieren voor elkaar krijgen. Bijvoorbeeld door middel van voeding, voldoende slaap en lekker sporten. Maar wist je dat een goede douche ook kan helpen om je gezondheid een boost te geven?

Elke dag douchen

De meeste Nederlanders douchen elke dag. En zolang je niet te lang en niet te heet doucht kan dat prima. We douchen vooral om de dag fris te starten of juist om tot rust te komen na een drukke dag. Daarbij vinden Nederlanders het gewoonweg hygiënisch om elke dag te douchen. We douchen het zweet en nare geurtjes van ons lijf, zodat we weer lekker fris ruiken. Je kunt eigenlijk wel stellen dat dagelijks douchen een ritueel is geworden in veel Nederlandse huishoudens.

Douchen met zonlicht van Sunshower

Douchen met zonlicht is echt in opkomst in Nederland. En dat is niet zo gek want het brengt heel veel positieve punten met zich mee. Zonlicht zorgt er namelijk voor dat ons lichaam optimaal functioneert. Met Sunshower breng je deze positieve energie jouw badkamer in! De lampen van Sunshower zijn niet alleen esthetisch mooi om te zien, maar zorgen dankzij de uitgebalanceerde combinatie van verwarmend infrarood licht en laag gedoseerd uv-licht voor veel extra voordelen.

De voordelen van Sunshower

Zo biedt het infrarode licht van de douchelampen een weldadig gevoel van warmte en ontspanning. Het laag gedoseerde uv-licht zorgt daarbij voor de natuurlijke aanmaak van vitamine D. Hierdoor worden de positieve effecten van zonlicht onderdeel van jouw dagelijkse doucheritueel. Want de zon geeft energie, en die energie… dat is wat Sunshower jou het hele jaar door kan bieden. Zo start jij elke dag met een vitaal gevoel!

  • Je voelt je energieker; Zonlicht heeft een positief effect op je welzijn, je energieniveau én je slaapritme. Het resultaat: je voelt je vitaler en wordt uitgerust wakker.
  • Verbeter je mobiliteit; Het verwarmende infrarood licht heeft een ontspannend effect. Bovendien verbetert het de bloedsomloop, waardoor afvalstoffen sneller afgevoerd worden. Zo herstellen pijnlijke spieren beter.
  • Blijf gezond; Uv-licht zorgt voor een natuurlijke aanmaak van vitamine D. En dat zorgt voor een efficiënter immuunsysteem en houdt bovendien je mentale gezondheid op peil. Zo word je fitter én zit je lekkerder in je vel. 

De perfecte douche voor elke dag

Voor een ontspannen gevoel in de douche heb je natuurlijk ook een goede doucheset nodig. Bij Hotbath hebben ze een nieuwe serie uitgebracht, de GAL. De Gal-serie is ontwikkeld met zeer hoogwaardige materialen en is voorzien van 10 jaar volledige garantie. Zorgeloosheid en perfectie vormen niet voor niets de basis van deze serie. De strak vormgegeven douche is verkrijgbaar als inbouw, opbouw of met glijstang. Zo weet je zeker dat hij in iedere badkamer de perfecte toevoeging is aan jouw ideale douche beleving.

De GAL-serie van Hotbath maakt je badkamer compleet

Niet alleen de douche in deze Hotbath serie is fraai vormgegeven. Maar ook de rest van de badkamer kun je inrichten met deze serie. Van badkranen tot fonteinkranen en zelfs de syphons en pluggen zijn fraai vormgegeven. De verfijnde, stoere vormen en met 3 nieuwe finishes is Gal dan ook een echte aanwinst voor iedere badkamer.

Advies over een gezonde douche

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor de perfecte douche in jouw badkamer? Zodat je optimaal kunt ontspannen én kan genieten van zonlicht in jouw badkamer? 

Neem dan contact op met een Bad in Beeld-vestiging bij jou in de buurt. Wij helpen je graag op weg naar een gezonde douche!

Zoek je dichtstbijzijnde winkel