Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Een frisse look voor je badkamer zonder te breken!

Je bestaande badkamer hoeft niet meteen op de schop als je zin hebt in wat anders. Met nieuwe accessoires, een andere kraan of een extra badkamerkast geef je jouw badkamer een nieuwe impuls en een frisse look. En dat allemaal zonder te breken!

Accessoires zijn de kers op de taart

Staan de toiletrollen bij jou thuis nog steeds opgestapeld op de grond of heb je geen goede plek om natte handdoeken op te hangen? Dan komt de nieuwe collectie van Emco als geroepen. De Round collectie bestaat onder meer uit een handdoekhouder, haakjes, een zeepdispenser en toiletrolhouder in zwart of chroom. Je staat er misschien niet zo bij stil, maar accessoires zijn belangrijk voor de uitstraling van je badkamer of toiletruimte. Zorg dat ze passen bij het sanitair dat je hebt uitgekozen. Deze accessoires kun je met schroeven of lijm bevestigen. Zo gepiept en jouw badkamer oogt weer als nieuw en een stuk opgeruimder!

Knappe kraan

Ben je uitgekeken op je bestaande badkamerkraan en wil je wat nieuws? De nieuwe Grohe kraan heeft een strak ontwerp in glanzend chroom en is voorzien van de nieuwste technologie. Een led-display bovenop de kraan geeft de temperatuur van het water aan. Je weet zo altijd of er warm of koud water uit komt en dat zorgt voor meer controle en veiligheid in de badkamer. Zeker als je kinderen hebt is dat een fijn gevoel. Je hoeft niet bang te zijn dat ze hun vingers branden of dat je zelf ’s ochtends verrast wordt door ijskoud water. Er is ook een uitvoering waarbij de uitloop van deze kraan uittrekbaar is, waardoor je nog flexibeler bent in de badkamer en je de wastafel eenvoudig schoon spoelt.

Extra opbergruimte

De badkamer is al lang niet meer puur functioneel ingericht. De kasten hebben steeds meer weg van meubels die je ook in je woonkamer zou kunnen zetten. Dat komt door de materialen zoals zwart staal en hout(look), maar ook door het ontwerp. Met de Riverdale badmeubelen geef je je badkamer een eigentijdse uitstraling. Heb je behoefte aan wat extra opbergruimte kies dan voor een kolomkast. De kast is smal en hoog en biedt plek aan veel spullen. Een regaalkast van zwart staal is geschikt voor accessoires die gezien mogen worden. Met zulke mooie kasten blijf je net even wat langer hangen in je badkamer!

Een nieuwe badkamer of toch een renovatie? Onze sanitairspecialisten denken met je mee en kijken wat in jouw situatie mogelijk is.

Maak een afspraak

Poetsdoek in de aanslag

Douchen of badderen in een schone en frisse badkamer is een feestje. Door je badkamer goed te onderhouden, geniet je er nog langer van. Het is belangrijk dat je schoonmaakt met de juiste producten en op een veilige manier. De collectie schoonmaakmiddelen van Bron bestaat uit reinigers voor allerlei oppervlaktes en materialen. Zo moet je betonstuc met een zuurvrij schoonmaakmiddel behandelen en kunnen bepaalde soorten natuursteen niet tegen bleek of ontkalker. Op een spiegel blijven wel eens water-of tandpastaspetters achter. Even met een spiegelreiniger er overheen en hij blinkt je weer tegemoet. Badkamerkranen en een regendouche zijn gevoelig voor kalkaanslag. Droog ze na een douchebeurt en probeer het schoonmaken bij te houden, dan zul je zien dat kalk geen kans krijgt.

Fris toilet

Ons brein koppelt een frisse geur aan een prettig gevoel. In de badkamer en je toilet moet het uiteraard aangenaam ruiken. Een toilet met geurzuivering is een uitkomst. Dankzij een module die achter de bedieningsplaat van het toilet wordt aangebracht, worden onaangename geuren direct uit de toiletpot verwijderd. Een stille ventilator voert de luchtjes via de wateraanvoerleiding naar een koolfilter achter de bedieningsplaat. Hier wordt de lucht gezuiverd en terug de ruimte in geblazen. Je kunt de module ook uitrusten met een toiletstick, zodat het toilet schoon gespoeld wordt met helderblauw water. Het is mogelijk om deze module in een bestaand toilet te installeren, zonder dat je moet breken. Handig!

Wil je weten wat de mogelijkheden in jouw badkamer zijn voor een toilet met geurzuivering? Kom langs in een van onze vestigingen!

Zoek de dichtstbijzijnde winkel

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.