Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Een douche voor elke stijl

Ga jij voor een regendouche of een Feel Good Shower (of een combinatie), een douchekraan in trendy zwart of glanzend chroom en een douchecabine of een inloopdouche? Wat je wensen of smaak ook zijn, er is altijd wel een passende douche bij te vinden.

In een tropische bui

Een regendouche is populair. Dat begrijpen wij wel! Het gevoel van een tropische stortbui is zalig. Een regendouche heeft een grotere watercapaciteit dan een standaard douchekop en daarmee creëer je een luxe hotelervaring in je eigen badkamer. Bij Hansgrohe bijvoorbeeld heb je keus uit verschillende modellen. Met hun PowderRain is het helemaal relaxen. In deze douchekop wordt het water over 6x zoveel watergaatjes verdeeld als normaal. De waterdruppels spatten niet op wanneer ze je huid raken en daardoor lijkt je douche warmer en zachter dan een normale (regen)douche. Meer lezen over de hansgrohe regendouche.

Wil je weten of jouw cv-ketel genoeg vermogen heeft voor een regendouche? Laat je adviseren door onze sanitairspecialisten!

Maak een afspraak

Strak en luxe

Een inloopdouche oogt strak en geeft je badkamer een luxe uitstraling. De douche heeft geen instap en is een veilige keuze. Handig met kinderen of als je je badkamer toekomst proof wil maken. Een inloopdouche is daarnaast onderhoudsvriendelijk, dus dat betekent minder schoonmaken en dus meer tijd voor leuke dingen! Je kunt kiezen voor verschillende uitvoeringen, zoals een inloopdouche met een industriële uitstraling. Maak je inloopdouche af met een designafvoer van Easy Drain, die in de douchevloer worden verwerkt. Mooi!

I feel good...

Heb je snel last van een winterdip? Dan is een Feel Good Shower van Bron een uitkomst. Douchen in het zonlicht. Dat is wat het doet. Er wordt op een natuurlijke manier zonlicht nagebootst, door een combinatie van uv- en infraroodstraling. Terwijl jij je haren wast, dringt de infraroodstraling diep door in je huid, waardoor je je van binnen helemaal warm voelt. Een dagelijkse dosis zonlicht zorgt voor voldoende aanmaak van vitamine D en een goede weerstand. Je krijgt er ook meer energie en sterkere botten van. Meer weten over een Feel Good Shower.

Lust voor het oog

Een douchewand wordt vaak gebruikt bij een inloopdouche, maar kun je ook plaatsen als een afscheiding tussen de doucheruimte en de rest van de badkamer of je slaapkamer. In dat geval kun je de douche vaak aan twee kanten betreden. Handig als je een extra grote douche hebt, waar meerdere mensen tegelijk gebruik van maken. Je kunt ook kiezen voor een douchewand met een klein haaks deel, zodat warmte en water in de douche blijven. Of plaats de douchedeur in een nis. Genoeg keuze, toch?

Er warmpjes bij zitten

Een inloopdouche is prachtig, maar wordt door sommigen ook wel als koud ervaren. Zeker als je altijd in een cabine hebt gedoucht, kan douchen in een inloopdouche even wennen zijn. Het alternatief? Een douchecabine! Er zijn genoeg eigentijdse douchecabines die qua looks niet onder doen voor een inloopdouche en je wel dat lekkere behaaglijke gevoel geven als je je staat in te zepen. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een schuifdeur.

Ontspannende massage

Zitten de spieren in jouw schouders en nek ook altijd helemaal vast of heb je last van reuma? Kies dan voor een handdouche met massagestraal. Deze douche is uitgevoerd met meerdere, krachtige straalsoorten, die je huid ‘zachtjes’ masseren. Of kies voor een douchepaneel met meerdere douchejets, die je rug en schouders een ontspannende of krachtige massage geven. Goed voor de doorbloeding van je huid en een genot voor je spieren. Voor een massage hoef je de deur niet meer uit!

Voetjes óp de vloer

Douchevloeren zijn nog een redelijk nieuwe trend op douchegebied. Een douchevloer zorgt ervoor dat er geen of een minimale opstap is. Dit biedt niet alleen een veilige instap en genoeg bewegingsvrijheid, maar oogt ook nog eens supermodern en biedt tal van designmogelijkheden. Vierkant, rechthoekig, kwart rond, met vijf hoeken, met een opstaande rand of verzonken in de vloer… De keuze is enorm. Je denkt er misschien niet meteen aan, maar ze maken je douche helemaal af. En. In zoveel verschillende kleuren leverbaar dat er altijd wel een kleur aansluit bij de tegels in de badkamer. Tip van ons. Voor jou!

Laat je inspireren door onze mooie badkamers en douches in een van onze vestigingen!

Zoek de dichtstbijzijnde winkel