Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Eén badkamer, twee stijlen

Men neme een witte badkamer. Een badkamer waarin aan alles is gedacht: lichtschakelaars en stopcontacten van porselein, een rustieke houtlook vloertegel, een vintagelook stalen ledenradiator en een prachtig hangend toilet.

Waar de één het liefst alles wit ziet in een badkamer, houdt de ander van vrolijke kleuraccenten. Immers zoveel mensen, zoveel smaken. Zie hier één badkamer in twee verschillende stijlen. In welke stijl kom jij helemaal tot rust?

Stijl: zomers bohemian

Natuurlijke materialen, warme zandtinten en een vleugje groen geven deze badkamer een frisse bohemien uitstraling. Met materialen zoals zeegras en rotan haal je ook in de winter de zomer in je badkamer.

Stylingnisje

Een nis is een fijn stylinghoekje waar mooie accessoires een podium krijgen: een oude spiegel uit je familie of zeepblokken die een heerlijke geur verspreiden in je badkamer.

Hoor de zee ruisen

Style je badkamer met natuurlijke materialen zoals bamboe, rotan en zeegras en je creëert een warme en natuurlijke look. Door je te omringen met pure en tijdloze materialen, word je badkamer een rustpunt in huis. Zet een mooi palmblad in een glazen fles voor een botanisch tintje en met een beetje fantasie hoor je de zee ruisen als je in bad ligt.

Stijl: rustiek landelijk

Een paar houten items met een ruw en verweerd uiterlijk zorgen voor een landelijke eenvoud in je badkamer. Door het stoere kleurenpalet van grijstinten en een toefje zwart, is de badkamer een warm nest.

Stoere plank

Ga op zoek naar een doorleefde plank, of koop hem (heel makkelijk) gewoon bij je sanitairspecialist, om over je bad te leggen. De stoere plank creëert een mooi contrast met het romantische bad op pootjes. Zo is er plek voor een sfeervolle kaars, je houten schaaltje met scrubzout, een spiegeltje of een glas wijn. Als dat niet ultiem relaxen is!

Een plaatje om te zien

Van stoere draadmanden heb je nooit genoeg. Ze zijn niet alleen praktisch, maar ook een plaatje om te zien. Een mand op de grond voor hamamdoeken, eentje op de wastafel met gastendoekjes en eentje voor je wc-rollen bij het toilet… Zo ga jij opgeruimd en ontspannen de winter in!

Laat je informeren over alle mogelijkheden. Plan een afspraak met je sanitairspecialist.
Maak een afspraak