Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Dubbel badkamergeluk

Zeg nou zelf: samen is alles leuker. Tegelijkertijd onder de douche, samen tandenpoetsen en gekke bekken trekken voor de spiegel en met de hele familie in bad. Hemels! En echt niet alleen weggelegd voor mensen met een grote badkamer.

Dubbele douche

We horen steeds vaker dat een dubbele douche een grote wens is. Moet jij regelmatig op je partner wachten als je wilt gaan douchen? Je kunt er vaak net niet bij staan, want daarvoor is je doucheruimte te klein en als je naast de warme waterstraal staat krijg je het knap koud! Met twee douches naast elkaar heb je dat probleem niet meer. Als je een dubbele douche wilt, moet je er op letten dat je genoeg ruimte hebt. Een inloopdouche met een formaat van minimaal 150x100 cm is aan te raden. Zorg er voor dat de douchekoppen niet té dicht bij elkaar zitten, maar ook niet te ver van elkaar af. Zo ongezellig! Je kunt de douches ook tegenover elkaar plaatsen. Phyllis Vriezema vertelt in ons magazine Passie hoe het is om een dubbele douche te hebben en waar je op moet letten. Binnenkijken in haar droombadkamer? Vraag gratis het magazine aan!

Staat een dubbele douche hoog op jouw wensenlijstje? Onze sanitairspecialisten helpen je met een ontwerp en weten waar je op moet letten!

Maak een afspraak

Een ruim bad voor de hele familie

Een bad mag niet ontbreken als je jouw badkamer wilt omtoveren in een wellness beleving. Bij het uitzoeken van een bad zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Niets is zo irritant als dat je met je benen boven het water uitsteekt als je een bad neemt. Ga je graag samen in bad? Kaarsjes aan, glaasje wijn en een toastje erbij…. Wij begrijpen dat wel! Als je regelmatig met zijn tweeën of met je kinderen in bad zit, is een model van 180x80 cm of groter aan te raden. Let erop dat de afvoer in het midden van het bad zit, net als de draaiknop. Met een knop in je rug, lig je niet echt lekker!

Dubbele wastafel, dubbel plezier

Vast herkenbaar: tijdens de ochtendspits kan het behoorlijk druk zijn in de badkamer. Geloof ons, een dubbele wastafel is een van de beste beslissingen die je kunt nemen. Die luxe van een dubbele wastafel is zelfs mogelijk als je badkamer niet zo groot is. Kies in dat geval voor een wastafel die lekker breed is, maar minder diep (40 à 45 cm). Zo houd je genoeg ruimte over in de rest van de badkamer, maar sta je ’s ochtends niet meer in de rij om een glimp van jezelf op te vangen in de spiegel. Ook met een gezin, zijn twee wastafels ideaal. Een dubbele wastafel is tegenwoordig bijna meer regel dan uitzondering en het aanbod aan wastafels is groot. Kies bijvoorbeeld voor een kleur die terugkomt in de badkamer of de rest van je interieur. Een strakke wastafel met een greeploos meubel oogt bijvoorbeeld modern, terwijl een wastafel met een sierlijke accenten goed past goed in een landelijke stijl.

Kom kijken naar ons grote aanbod in dubbele wastafels in een van onze winkels!

Zoek je dichtstbijzijnde winkel

De voordelen van spiegelverwarming

Bij die dubbele wastafel hoort natuurlijk een mooie spiegel. Eentje die niet beslaat! Nog zo’n badkamerergernis… Als je met meerdere personen in korte tijd gebruik maakt van de badkamer, wil je niet met je föhn in de weer moeten om alle condens van de spiegel te krijgen. De oplossing? Spiegelverwarming! Het werkt middels een zelfklevende mat die je achter je spiegel plaatst. Die mat verwarmt de spiegel terwijl jij onder de douche staat of een bad neemt. Heel betaalbaar en een keuze waar je veel plezier van gaat hebben.

Toilet met geurafzuiging

Een extra toilet in je badkamer is ideaal om meerdere redenen. Je kunt daarna meteen onder de douche springen en het is wel zo praktisch als je ’s nachts moet plassen. Ook al is het in de badkamer soms een drukte van belang, het moet er wel fris blijven ruiken. Een toilet met geurafzuiging is daarom een uitkomst. Hoe dat werkt? Vervelende luchtjes worden via de toiletpot en de wateraanvoerleiding naar het koolfilter achter de bedieningsplaat gevoerd. Hier wordt de lucht gereinigd en terug de ruimte ingeblazen. Zo blijft je badkamer continu fris ruiken en kun je het toilet met een gerust hart achterlaten voor de volgende gebruiker. Lees hier meer over geurafzuiging >

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.