Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Douchewand om bij weg te dromen

In de zomer is het extra genieten in de natuur. Sealskin liet zich voor haar nieuwe douchewandserie inspireren door de natuur wat een kalmerend effect heeft in de badkamer! Maar er is meer om te kiezen voor deze douchewand. Wij vertellen je waarom!

1. Kalmerend design

De nieuwe Sealskin duka Natura douchewanden zijn geïnspireerd op de natuur en het heerlijke buitengevoel. Dat zie je terug in het gestroomlijnde ontwerp van de draai-, schuif- en vouwpendeldeuren. De rol van een douchewand in jouw nieuwe badkamer moet je qua design en comfort niet onderschatten. Zo merk je bij deze douchewand meteen een kalmerend effect zoals de natuur dat ook bij je creëert. Dat is pas fijn douchen!

2. Scharnieren en profielen zijn weggewerkt

Houd bij je keuze voor een douchedeur rekening met de ruimte die de deur nodig heeft om open en dicht te gaan. Sealskin heeft daar wat op gevonden: een draaideur, die scharniert vanuit het midden. Handig als je een radiator of wastafel hebt, die direct naast de deur hangt. Deze douchedeur heeft de uitstraling van een grote glasplaat zonder profielen en scharnieren midden op het glas. Het resultaat is strak, minimalistisch en esthetisch verantwoord.

Krijg je een nieuwe badkamer en wil je je laten informeren op het gebied van douchedeuren? Onze sanitairadviseurs vertellen vol enthousiasme over de mogelijkheden!

Maak een afspraak

3. Geïntegreerde deurgrepen

Bij de draai- en schuifdeuren van Sealskin is de deurgreep volledig in harmonie met het design van de douche. De greep is niet zoals gebruikelijk op het glas bevestigd, maar geïntegreerd in het magneetprofiel. Dit geeft de douche een moderne uitstraling en het is erg praktisch. Bij de schuifdeuren geniet je van een maximale uitstapruimte. Het glas is vrij van onderbrekingen en dat betekent schoonmaakgemak!

4. Afdichtstrips met weinig onderhoud

De kunststof afdichtstrip aan de onderkant van een douchedeur is een plek waar vuil zich snel hecht. En de strip schoonmaken is geen pretje. Sealskin heeft het afdichtsysteem van de duka Natura serie totaal vernieuwd. Op het glas zit een smal, aluminium profiel, waar het transparante afdichtprofiel in wordt geschoven. Zo geniet je van optimale spatwaterdichtheid, mooi design en zo weinig mogelijk onderhoud.

5. Geruisloze schuifdeuren

De schuifdeuren uit de duka Natura serie glijden geruisloos, dankzij een magnetische geleiding die verborgen is in het profiel aan de onderzijde. De schuifdeuren kunnen optioneel worden voorzien van een soft open-close systeem. De deuren stoppen dan automatisch om daarna zacht dicht te gaan. Comfortabel en veilig!

Wil je de Sealskin douchedeuren in het echt bewonderen? Je bent van harte welkom in een van onze winkels!

Zoek de dichtstbijzijnde winkel

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.