Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Douchen zonder drempel

Douchen zonder douchebak is dé trend. Het biedt comfort door het ontbreken van een verhoogde instap en optische ruimte. Je badkamer oogt meteen een stuk ruimtelijker.

Less is more

Bijkomend voordeel is dat het water over een groter oppervlak wordt afgevoerd en sneller wegloopt én je kunt makkelijk in en uit de douche stappen. Immers de drempel van de ouderwetse douchebak staat je niet meer in de weg. En zeg nou zelf; mooier dan dit kan toch niet?

Mooie goot

Bij innovatief douchen denk je misschien niet meteen aan de waterafvoer maar toch draagt dit onderdeel sterk bij aan het comfort van de douche en aan de uitstraling van je badkamer. Een mooie inloopdouche met een rooster voor de waterafvoer in de tegelvloer geeft een prachtig geheel.

Slimme roosters

De gelijkvloerse waterafvoer heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Prachtige strak ontworpen afvoergoten zijn het gevolg. Slimme eigentijdse modellen met fraaie designroosters die zich overal laten plaatsen. En dankzij een in hoogte verstelbaar systeem in de goot sluit het rooster perfect aan op de douchevloer. En zijn ze makkelijk schoon te houden.

Maak je wensenlijstje en neem hem mee naar je sanitairspecialist. Plan hier een afspraak.
Maak een afspraak

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.