Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Deze douchewc moet je ervaren

In Aziatische landen zoals Japan is een douchewc bijna niet meer weg te denken. Ook in Nederland kiezen steeds meer mensen voor het gemak van reinigen met water. Maak kennis met de Geberit AquaClean Mera die nog veel meer comfortfuncties heeft!

Niet zomaar een toilet

Geberit is een meester in het ontwikkelen van douchewc’s. De douchewc’s springen in het oog door hun stijlvolle ontwerp en bijzondere functies. De Geberit AquaClean Mera valt op door z’n mooie design. Handig: het toilet past daardoor in vrijwel elke badkamer of toiletruimte. Daarnaast blinkt dit toilet uit door z’n mooie materialen en de vloeiende lijnen. Of je nu een klassieke badkamerstijl hebt of gaat voor design: dit toilet voelt zich overal thuis. De douchewc heeft geen spoelrand en onbereikbare hoekjes, waardoor schoonmaken een stuk makkelijker wordt.

Kom langs om de Geberit AquaClean Mera zelf te ervaren!

Vind de dichtstbijzijnde winkel

Schoon zonder toiletpapier

Het meest bijzondere aan de Mera is z’n douchefunctie: het toilet is uitgerust met twee douchekoppen, met vijf verstelbare waterstraalsterktes, die je reinigen met water na een toiletbezoek. Deze WhirlSpray is een roterende straal waar lucht aan wordt toegevoegd. Een unieke combinatie, die voor duizenden luchtbellen in het water zorgt. Deze bellen garanderen een optimale reiniging, die heel zacht aanvoelen. Voor vrouwen is er ook een ladydouche voor de intieme zones. Een ‘warmeluchtföhn’ zorgt ervoor dat toiletpapier overbodig is.

Douchewc met hotelallure

Aan de buitenkant zie je niet hoeveel technische hoogstandjes de Geberit AquaClean Mera herbergt. Op het eerste gezicht is het gewoon een mooi, strak en zwevend toilet. Nou ja, gewoon: als je aan komt lopen, opent de wc-deksel automatisch en is de zitting verwarmd. Net alsof je in een chic hotel bent! Onaangename geurtjes zijn verleden tijd dankzij de geurzuivering, die automatisch start als je op de toiletbril gaat zitten. De watertemperatuur, de intensiteit van de straal en de positie van de douchearm kun je instellen met een afstandsbediening of via een app. ’s Nachts zorgt een oriëntatielicht dat je de douchewc gemakkelijk kunt vinden.

Ervaar de douchewc zelf

Als het gaat om persoonlijke hygiëne heeft iedereen zijn eigen persoonlijke voorkeuren en wensen. Daarom is het belangrijk dat je de douchewc van Geberit zelf ervaart. Verschillende Bad in Beeld vestigingen hebben een gastentoilet, waar je de douchewc rustig kunt proberen. Naderhand zul je merken hoe schoon en fris je je voelt. Het is een totaal nieuwe toiletervaring.

Mag een douchewc niet ontbreken in jouw badkamer? Onze sanitairspecialisten vertellen je er alles over en maken een gratis badkamerontwerp.

Maak een afspraak

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.