Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

De trendkleuren voor jouw badkamer

Ben je toe aan een nieuwe badkamer? Of ben je opzoek naar ideeën voor een badkamer renovatie? Dan helpt Bad in Beeld je op weg met de nieuwste trendkleuren. Of je nu van drukke printjes houdt of van neutrale kleuren, bij Bad in Beeld hebben we voor alles een stijlvolle oplossing. Natuurlijk combineren we die kleuren met mooie tegels en andere stijlelementen om jouw badkamer tot in de puntjes te stijlen. Zo weet je zeker dat de trendkleuren helemaal tot recht komen.

Trendkleur geborsteld nikkel, subtiel stijlvol

Wanneer je aan geborsteld nikkel denkt, krijgen de meeste mensen niet direct de mooiste stijlideeën. Geborsteld nikkel wordt te snel -en geheel onterecht- gezien als ‘saai’. Terwijl het leuke van geborsteld nikkel juist is, dat het zo fijn te combineren is met wat drukkere kleuren en vormen. Zo zijn de Portugese tegels een uitstekende combinatie met de Regn kranen van geborsteld nikkel. Hou je wel van kleur, maar wil je het niet te druk hebben? Denk dat eens trapezium tegels in een mooie kleur. Zo kun je met geborsteld nikkel eindeloos combineren en blijkt het ineens een waar stijlicoon in de badkamer te zijn!

Goud als trendkleur in je badkamer, ga voor chic

Heb jij wel eens een goudkleurige kraan overwogen? Of een douche met een gouden kleur? Met goudkleurige oplossingen in je badkamer creëer je echte eyecatchers. En hou je van chic? Probeer goud dan eens te combineren met een donkere kleur. Zo springt de goudkleur nog meer in het oog en straalt de luxe ervan af. Voor de echte trendsetters adviseren we goud te combineren met donkerbruin. Met een mooie plant erbij en houten elementen, creëer je een bijzondere sfeer in de badkamer. Stijlvol gecombineerd met natuurlijke elementen. Perfect!

Ga voor stoer met de trendkleur gun metal black

Gun metal black is een matte kleur zwart, gemaakt van een soort brons uit verschillende metalen. Daar krijg je een ontzettend stoere kleur zwart van! Bij Regn hebben ze deze kleur volledig opgenomen in het assortiment. Hierdoor zijn er niet alleen wastafelkranen in deze kleur verkrijgbaar, maar kun je -in precies dezelfde kleur- ook een badkraan, handdoekhaak, toiletborstel en diverse soorten douchekranen krijgen. Zo kun je deze kleur perfect doorvoeren in je volledige badkamer. Combineer je deze kleuren met stoere zwart/grijze tegels, of met een toffe print erop, dan staat het garant voor een in het oog springende uitstraling. Ook bij deze kleurencombinatie kan donkerbruin weer voor een verrassend stoer effect zorgen.

De trendkleur rosé goud, voor de liefste uitstraling van je badkamer

Rosé goud staat bij de meeste mensen synoniem aan een lieflijke sfeer. Natuurlijk is de kleur ook prima op een andere manier te combineren, maar deze is stiekem bij de meeste mensen wel favoriet. En zeg nou zelf? Hier word je toch vrolijk van! Combineer rosé goud met een oudroze kleur en veel wit voor een sprookjesachtig tafereel. Ook doet het ons een beetje denken aan de jaren ’80 maar dan helemaal van nu. Daarbij kun je in de douche het rosé goud mooi doorvoeren, want bij Regn zijn er ook douches leverbaar in deze fascinerende kleur. Hiermee verwezenlijk je sereen geheel.

Advies voor de trendkleuren

Wil jij ook advies over de nieuwste trendkleuren of over de producten van Regn? Of wil je weten wat het beste bij jouw stijl en jouw badkamer past? Neem dan contact op met een Bad in Beeld vestiging bij jou in de buurt. Zij staan graag voor je klaar!

Maak afspraak