Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

De kraan als blikvanger

Nederlandse pracht met een Italiaanse tint; dat zijn deze kranen van Hotbath. Wij moeten toegeven dat we verliefd zijn op het kleurenpallet van de kranen.

Koninklijk handen wassen

We merken dat de kraan vaak het ondergeschoven kindje in het ontwerp van de badkamer is. Zonde, want met de kraan kun je de badkamer de juiste finishing touch geven! Waar je ‘vroeger’ automatisch voor een chromen kraan ging, is er nu ontzettend veel keus. Ga voor je nieuwe badkamer dan ook eens niet voor de traditionele kraankleur, maar kies voor koper of zwart. Deze trendy Hotbath kranen zijn verkrijgbaar in maar liefst twaalf kleuren dus er zit vast iets tussen wat helemaal bij jouw nieuwe badkamer past. Metalen spelen een grote rol in de verrassende collectie van Hotbath. Het gaat van chroom tot verouderd messing en van geborsteld koper tot roze goud. We schreven al eerder een artikel over onze favoriet: de koperen kraan.

Kranenfeestje

Het lijkt misschien spannend een koperen of matzwarte kraan. Want wat betekent dit voor de rest van de badkamerproducten? De kleur van je kranen pas je makkelijk aan op de rest van de badkamer. Want wist je dat de badkameraccessoires (zoals een toiletrolhouder) in dezelfde 12 kleuren beschikbaar zijn? Ideaal, want zo ontstaat direct een mooie eenheid in producten. En heel belangrijk: de kranen zijn juist heel goed te combineren met meubels en tegels. De gekozen kleur versterkt namelijk de uitstraling van de andere sanitairproducten. Want kijk maar eens hoe gaaf matzwart combineert met een witte wasbak. Het heeft direct zoveel meer allure. Mag het nóg opvallender? Dan is goud iets voor jou. Combineer je deze kraan met een rustig kleurenpallet van wit en grijs en de kranen knallen er uit! Een echte blikvanger.

Zin gekregen om direct aan de slag te gaan met je nieuwe badkamer? Kom de kranen bekijken bij een winkel in de buurt.

Zoek de dichtstbijzijnde winkel

Douchen in stijl

De doucheruimte is een geliefd onderdeel van de badkamer. Hoe fijn is het om te genieten van een warme douche terwijl je omringd wordt door stijl? Het mooiste resultaat in je badkamer creëer je door de kleur van de wastafelkraan ook door te voeren in de douchekraan. Net als de wastafelkranen zijn de douchekranen van Hotbath ook verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren, waaronder geborsteld messing en matzwart.