Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

De douche als stijlicoon

We staan bijna elke dag onder de douche. Een goed excuus om van je doucheruimte hét paradepaardje van de badkamer te maken. Sealskin is expert op dat gebied. Noem een trend, woonstijl of badkamerindeling en ze hebben een bijpassende douche. Kijk maar!

New York state of mind

Hou jij van een industriële woonstijl à la New York, dan val je vast head over heels voor douches die zijn geïnspireerd op stalen deuren. De douchedeuren hebben een uitgesproken zwart profiel en zijn een eyecatcher in je badkamer. Je denkt misschien: ‘Helemaal niet handig met schoonmaken’, maar de binnenzijde van het glas in ononderbroken. Deze industriële douchewand is mooi voor een nis, als afscheiding van een inloopdouche of bij een douchecabine in een hoek.

Less is more

In een badkamer met strakke lijnen en een minimalistisch design kom jij snel in een zenmodus. Zo word je rustig wakker of eindig je de dag op een relaxte manier. Comfort staat hier centraal. Veel douches met een vaste wand of douchedeuren voor een nis zijn strak vormgegeven. De greep is helemaal in harmonie met het design en niet op het glas bevestigd, maar geïntegreerd in het magneetprofiel. Dit geeft de douche een moderne uitstraling en is heel praktisch.

Barn chic

Een barn door, geïnspireerd op de boeren schuifdeuren, is heel populair voor in huis. Wist je dat je zo’n schuifdeur (of schuifdeur look en feel) ook in de badkamer kunt toepassen? De nieuwste generatie designdouches zijn uitgevoerd met slanke schuifdeuren. Zo geef je je badkamer een chique hotellook. De schuifdeuren zijn prachtig als afscheiding van een nis, bij een douche met een vaste zijwand of voor een douche met een hoekinstap. Een schuifdeur is niet alleen heel mooi om te zien, maar ook een praktische optie, omdat de deur geen ruimte inneemt én je geen waterdruppels op de badkamervloer hebt bij het openen van de deur. Handig als je badkamer niet zo groot is.

Kom kijken hoe mooi onze nieuwste douches zijn in een van onze vestigingen!

Zoek de dichtstbijzijnde winkel

Urban Jungle

Ronde vormen zijn het helemaal dit jaar. Zo zien we vandaag de dag veel banken met een ronding in de rugleuning, die je als het ware omarmt. Die organische trend kun je ook in de badkamer doorvoeren met een kwartrond douchewand. Deze douche voelt heel geborgen aan. Binnen de kwartrond douches kun je kiezen uit verschillende type deuren. Eén ding hebben alle deuren gemeen: ze sluiten automatisch dankzij een magneetsluiting.

Verliefd op grafische lijnen

Grafische lijnen zijn nooit uit de mode. Denk aan een wiebertjespatroon in een douchemat, hexagon tegels op je vloer of een betegelde nis met een visgraatpatroon. Zo mooi! Met een vijfhoek douchewand maak je een grafisch statement in een hoek van je badkamer. Dit is een strak uitgevoerde douche met subtiele handgrepen en scharnieren. Een feestje om te zien én handig met schoonmaken! Over schoonmaken gesproken. Wat mooi is, wil je natuurlijk mooi houden. Denk dan eens aan Sealglas 1-2-3. Dan gaat reinigen nog sneller en eenvoudiger.

Badderen deluxe

Douche jij in je bad? Geluksvogel! Jij kunt gewoon elke dag kiezen voor de warme waterstralen van een douche of een weldadig bad om in te ontspannen. Hmm! Een badwand is in dat geval een vereiste om waterspetters tegen te houden. Er zijn verschillende soorten wanden verkrijgbaar, waarbij je kunt kiezen uit designaccessoires, zoals handgrepen, scharnieren en glaskleuren (dit geldt overigens voor bijna alle douchewanden van Sealskin). Haal de ontwerper in je naar boven en creëer je persoonlijke badwand, die past bij jouw badkamer.

Op zoek naar badkamerinspiratie? Laat een ontwerp maken door een sanitairspecialist. Kom langs!

Maak een afspraak