Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

De 5 beste playlists om te ontspannen in jouw badkamer

Wanneer je eindelijk een momentje voor jezelf hebt, dan wil je daar optimaal van genieten! Wij snappen dat. Daarom hebben wij een aantal relaxte Spotify playlists op een rijtje gezet. Zo kun je jouw gedachten op nul te zetten en 100% genieten van me-time.

Relax & Unwind

Een afspeellijst met maar liefst 100 nummers en bijna 7 uur luisterplezier. Het zijn allemaal liedjes met een rustige melodie en zachte zang. De lijst is gevuld met originele nummers én langzame covers van bekende hits. Zo kun je stiekem mee neuriën terwijl je ontspannen in je bad ligt. De omschrijving van de playlist zegt het eigenlijk al: ‘laat je zorgen langzaam wegglijden’. Dat gaat wel lukken met deze playlist!

> Relax & unwind: bijna 7 uur luisterplezier

SPA treatment

Ken je dat gevoel wanneer je een spa binnenloopt? Die bepaalde geur, de behaaglijke temperatuur én natuurlijk de rustgevende muziek. Voor het echte spa-gevoel is deze playlist een must have! Met je ogen dicht -en deze kalme melodieën aan- waan je jezelf direct in jouw favoriete spa. Nu nog kijken of je ergens een lekker sapje kunt bestellen ;-)

> Spa treatment: ultime spa tunes

Meezingers

Omdat niet iedereen op dezelfde manier ontspant kan deze lijst met meezingers natuurlijk niet ontbreken. Want meezingen met je favoriete hits onder de douche of in de badkamer, is toch stiekem een guilty pleasure van iedereen? Lekker om ’s ochtends mee wakker te worden of om ’s avonds de stress van de dag mee van je af te zingen. We kunnen niet garanderen dat andere mensen in huis er net zo enthousiast van worden… Maar pak gerust je moment daar in de badkamer!

> Meezingers: geniet van deze sing-a-long tunes


Al luidkeels aan het meezingen tijdens het douchen maar nog niet zo enthousiast over jouw douche? Plan een afspraak met één van onze sanitairspecialisten bij jou in de buurt en laat je adviseren over een relaxte grote regendouche voor jouw badkamer! Klinkt als muziek in je oren toch?

Maak afspraak

Chill hits

Een afspeellijst met relaxte hits van je favoriete artiesten van dit moment! En dat vinden wij niet alleen, want deze lijst heeft bijna 6 miljoen volgers. Pak een goed glas wijn, vul het bad, zet je gedachten op nul en geniet van deze ontspannende liedjes.

> Chill hits: gedachten op nul & geniet!

Maximum concentration

Voor wie toe is aan muziek zonder zang of bekende melodietjes, maar wil genieten van een lekker achtergrondmuziekje, is dit de ideale playlist. Heerlijk na een drukke dag waarbij je gedachten overuren hebben gedraaid. Met deze playlist kun je gegarandeerd genieten van een goed boek in bad, je dagelijkse badkamerrituelen uitvoeren of gewoon even helemaal zen zijn met jezelf!

> Achtergrondmuziekjes: helemaal zen met jezelf