Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Creëer thuis je eigen spa

Vergeet je to-do lijstjes: het is tijd voor een schuimend bad of een relaxte scrubsessie onder de douche. Met de juiste materialen en accessoires maak je van jouw badkamer een persoonlijke thuisspa. Een relaxmoment inplannen wordt zo wel heel gemakkelijk!

Opruimsessie

Voordat je materialen en accessoires uitkiest voor je thuisspa is het belangrijk om eerst goed op te ruimen. Veel badkamerkasten zijn gevuld met spullen waarvan je niet eens meer wist dat je ze had. Uit onderzoek van Geberit blijkt dat een gemiddeld gezin (2 volwassenen en 2 kinderen) totaal 90 producten in de badkamer heeft liggen. Het gaat van handdoeken en cosmetica tot rollen toiletpapier en verzorgingsproducten. Haal eens flink de bezem door alle kasten en je zorgt al voor een stukje rust in je hoofd. Spiegelkasten, ladeverdelers en hoge apothekerskasten zijn super handig om alles overzichtelijk en netjes op te bergen.

Spaproof

Neem je favoriete spa als inspiratiebron en probeer die sfeer te vertalen naar jouw badkamer. Bedenk waardoor jij tijdens een dagje spa in een zenmodus raakt. Zijn het de materialen, de sfeervolle kleuren, de verlichting, de aangename warmte, de subtiele geuren of juist de ontspannende muziek op de achtergrond? Die ingrediënten kun jij met een beetje creativiteit ook doorvoeren in jouw persoonlijke spa. Denk aan een waterproof speaker voor ontspannende deuntjes, een heerlijk ruikende geurkaars, maar ook een designradiator die je thuisspa snel opwarmt of een badkamermeubel dat rust uitstraalt.

Tip: hang wat tijm, olijftakken of eucalyptus onder je douchekop voor een spawaardig geurtje!

Of je nu een compleet nieuwe badkamer wilt of toe bent aan een nieuwe douche: kom langs en laat je inspireren door de ideeën van onze sanitairspecialisten!

Maak een afspraak

Puur natuur

Nu is het tijd om je favoriete materialen uit te kiezen voor jouw thuisspa. Denk bijvoorbeeld aan terrazzo vloertegels, bamboe opbergmanden, badkamermeubels van hout of staal, robuuste wastafels van beton en manden van riet of rotan. Door de ‘koude’ materialen zoals tegels en keramiek, kan een badkamer een beetje kil ogen. Met natuurlijke materialen zoals hout, riet en bamboe zorg je voor een flinke dosis warmte. Wil je optimaal gebruik maken van de ruimte in een badkamer? De truc is om in de hoogte te werken en spullen op te hangen. In een hoge, open kast is plek zat voor stapels handdoeken, en zeep, scrubborstels en een badjas hang je op aan een paar haken of een houten kapstok.

Finishing touch

  • Kleine producten zoals badzout, bruisballen en wattenschijfjes mogen gezien worden en kun je opbergen in glazen potten.
  • Dimbare verlichting is een echte sfeermaker in de badkamer. Zorg ook voor gerichte verlichting naast je spiegel, bijvoorbeeld door spots of spiegelverlichting.
  • Zet planten neer. Ze zorgen voor zuurstof, filteren de lucht én creëren een fijne sfeer. Geen daglicht in je badkamer? Tegenwoordig heb je hele mooie kunstplanten, die niet van echt zijn te onderscheiden.
  • Heb je een brede wastafel met twee kranen? Dan heb je vast een favoriete kant. Door styling kun je laten zien welke wastafel van jou is en welke je lief zich heeft toegeëigend.

Je vindt bij ons niet alleen alles op het gebied van sanitair, maar ook stijlvolle accessoires voor de badkamer en je toilet. Kom langs!

Zoek de dichtstbijzijnde winkel

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.