Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Bubbelfeestje!

Wil je je badkamer omtoveren in een wellnessruimte? Dan mag een whirlpool zeker niet ontbreken. De zachte bubbels en masserende waterstralen zijn goed voor lijf en leden. Het is ontspannend, goed voor je gezondheid en de baden zien er prachtig uit!

De Romeinen wisten het al...

Volg het voorbeeld van de oude Romeinen met hun uitgebreide badcultuur. Zij wisten al dat het heerlijk én heilzaam is om je even terug te trekken in een waterrijke omgeving. Het woord spa is afgeleid van ‘Sanus per Aquam’, de Latijnse afkorting van gezond door water. In het Romeinse rijk had elke grote stad wel een of meerdere badhuizen. In het badhuis kwam je niet om je te wassen, maar het draaide vooral om ontspanning.

Bubbelen maar!

Als je je badkamer wilt omtoveren in een thuisspa, dan moet een whirlpool zeker op je lijstje. Het zachte bubbelen is heel ontspannend, helpt tegen spanning en zorgt dat stress van je afglijdt. Een whirlpool heeft ook een positief effect op je gezondheid. Het helpt bij het verminderen van gewrichtspijn, stimuleert de doorbloeding en zorgt dat poriën zich openen. Tegelijk zorgt het borrelen van het water voor een energieboost.

Wil je een whirlpool in je nieuwe badkamer? Onze sanitairspecialisten weten er alles van en maken een badkamerontwerp op maat.

Maak een afspraak

Zachte bubbels of masserende waterstralen?

Whirlpools zijn er in allerlei soorten en maten, maar in principe zijn er drie type baden. Bij een spasysteem wordt de lucht vanuit de bodem het bad ingeblazen. Het zorgt voor zachte bubbels, die een ontspannend effect hebben. Een whirlpool met een hydrosysteem is uitgevoerd met waterjets in de badwand, waar masserende (harde) waterstralen uitkomen. Ideaal als je rug- of spierklachten of gewrichtspijn hebt. Je kunt ook kiezen voor een combinatie van lucht en water stralen, die je tegelijk of afzonderlijk kunt gebruiken.

Ben je benieuwd wat voor soorten whirlpools er allemaal zijn? Kom langs in een van onze vestigingen!

Zoek de dichtstbijzijnde winkel

Ogen dicht, muziekje aan...

Welk type whirlpool je ook kiest: het geluid blijft binnen de perken. Wel zo prettig als je wilt relaxen. Een whirlpool zorgt voor een wellnessgevoel in je badkamer. Kan het nog beter? Zeker! Kies voor inbouwspeakers in je badkamer. Muziek luisteren is ontspannend en zorgt voor rust in je hoofd. De nieuwste systemen worden verwerkt in de wand – net als lichtschakelaars en wandcontactdozen. Je kunt een inbouwradio uitbreiden met een docking station, zodat je je smartphone (en Spotify!) kunt koppelen. Zo haal je echt het maximale uit een avondje bubbelen!