Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Blikvanger: Riverdale meubel

Liefhebber van de industriële look? Dan is dit Riverdale meubel bij uitstek iets voor jou. Tandenpoetsen en je dagelijkse make-up routine: voortaan doe je dat in stijl. We praten je graag bij over dit prachtige meubel.

Trendy

Het stoere stalen frame valt meteen op en is de drager van de wastafel en de onderkast. Staal is ontzettend populair. Juist ook in de badkamer wint dit materiaal steeds meer aan terrein. Dit Riverdale badkamermeubel is robuust, stijlvol en kan tegen een stootje. Dankzij de ruimte voor stylingproducten creëer je direct een sfeervolle ambiance. Kan het nog sfeervoller? Ja, maak het meubel compleet met het stalen regaal. Deze kun je vrijhangend ophangen aan de wand en maakt de industriële look af.

Voor welke ga jij?

Jouw nieuwe meubel moet natuurlijk een lust zijn voor het oog maar óók praktisch in gebruik zodat jij je niet langer druk hoeft te maken over de ochtendspits. Er is altijd plek genoeg voor iedereen. Wachten op elkaar bij het meubel is dan ook verleden tijd. Wat een uitkomst is dit Riverdale badkamermeubel voor 2! Voor de onderkast kun je trouwens kiezen uit de kleuren desert oak, zilver eiken of mat wit. Dat wordt nog lastig kiezen. Welke wordt het voor jou?

Het Riverdale meubel in het echt bewonderen? Ontdek waar jouw dealer in de buurt zit.

Zoek de dichtstbijzijnde winkel

Maak afspraak

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.