Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Badkamermetamorfose in Zwartebroek

Het was tijd voor vernieuwing maar een nieuwe badkamer heb je niet zomaar. Toch kan het soms snel gaan, ondervonden Tiny en Gert uit Zwartebroek.

Badkamerontwerp

Tijdens een bezoek aan van Manen badkamers in Barneveld deed het echtpaar genoeg ideeën op om gelijk een afspraak te plannen. Met de eerste eigen schetsen onder de arm en hun badkamer wensenlijstje kwamen ze samen met de sanitairadviseur tot het ontwerp van hun nieuwe badkamer. De volgende stap was het nauwkeurig opmeten van de ruimte om de juiste calculatie te kunnen maken en het type werkzaamheden te kunnen bepalen en plannen. Iedere situatie is immers uniek en geen enkele badkamer is hetzelfde dus een grondige voorbereiding is belangrijk.

Verbouwing

Onder leiding van de projectleider werden alle materialen geleverd en werden Tiny en Gert geïnformeerd over alle praktische kanten van de verbouwing. Te beginnen met de sloopfase. Dit is natuurlijk de minst aantrekkelijke maar toch onvermijdelijke fase van een badkamerverbouwing. Even geen badkamer tot je beschikking, een container voor je deur en bouwstof in je huis… door duidelijke informatie vooraf kwamen ze niet voor verassingen te staan en met een mooie nieuwe badkamer in het vooruitzicht was dit goed te doen. De totale verbouwing werd vrij vlot afgerond met een prachtig nieuwe badkamer als eindresultaat.

Steeds een beetje mooier

Het mooiste van het bouwen van een nieuwe badkamer is de opbouwfase. Hierin krijgt de badkamer eindelijk vorm en wordt de ruimte steeds een beetje mooier. Wanneer de tegelzetter zijn werk doet en de vloer en plafond klaar zijn kan alle sanitair worden gemonteerd: van toilet tot de inloopdouche en van de kranen tot de spiegelkast. Zie hier het resultaat en dat in zo’n korte periode.

Advies op maat

Toe aan je eigen badkamermetamorfose? Maak een badkamer-wensenlijstje en neem hem mee naar je sanitairspecialist. Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek.
Maak een afspraak

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.