Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Badkamer voor de toekomst

Denk je na over praktische aanpassingen in je badkamer? Maar wil je vooral een mooie badkamer om veilig van te genieten nu én later?

Door toekomst-bestendige keuzes te maken bij het ontwerpen van je badkamer kun je genieten van een badkamer die voorzien is van alle gemakken. Zo zijn er allerlei slimme oplossingen die minimaal in het oog springen.

Optimaal douche-comfort

Voorzie de doucheruimte van compleet wegklapbare douchedeuren, zodat de douche heel makkelijk binnen te gaan is. En gebruik anti-slip tegels op de vloer. Heel praktisch en veilig. Zeker als de vloer nat is geworden door het douchen, voorkomt dit uitglijden.

Dubbele functie

Dit brede meubel biedt naast opbergruimte ook ruimte om te zitten. Erg comfortabel en de vormgeving is geheel volgens de laatste trends; een wastafelblad in houtlook gecombineerd met een vrijstaande waskom.

Ontwerp samen met uw sanitairspecialist de badkamer die voorzien is van alle gemakken.
Maak een afspraak

EasyLook badkamer

Even zitten hoor

Zittend douchen is ook mogelijk met een mooi wegklapbaar zitje. Dat gaat helemaal niet ten koste van de look in je badkamer. De zitjes creëren een heel mooi totaalbeeld!

Optimale hygiëne

Nog zo’n slimme oplossing die niet in het oog springt maar voor veel gemak en hygiëne zorgt: een douche wc. Een toilet met geïntegreerde douchefunctie lijkt misschien overbodige luxe maar is stiekem heel comfortabel. Er zijn veel verschillende modellen verkrijgbaar.

De sanitairspecialist vertelt je alles wat je wil weten over douchewc’s.
Maak nu een afspraak