Kies jouw winkel

Word jij een #badinbeeldtalent?

Het samenstellen van jouw droombadkamer is natuurlijk een hele klus. Maar wel een hele leuke klus! Inspiratie opdoen in de winkel en online, moodboards maken… Dan komen jouw ideeën pas echt tot leven.

Win een waardebon van maar liefst € 1.000!

Bad in Beeld maakt de zoektocht naar jouw ideale badkamer nu nóg leuker. Want met jouw creativiteit maak je kans op een waardebon van maar liefst €1.000 én een plekje in de spotlights op onze website en in ons magazine!

Word jij het winnende #badinbeeldtalent? Volg deze 4 simpele stappen en doe mee!

1. Inspiratie opdoen

Om een moodboard te kunnen maken, moet je eerst inspiratie op doen. Je vindt gelukkig heel veel badkamerinspiratie op onze website! Om je creativiteit op gang te helpen hebben we een handig lijstje met onze favoriete artikelen voor je gemaakt. Laat je inspireren door trends, kleuren, materialen en producten!

Ook bij de vestiging bij jou in de buurt kan je uiteraard veel badkamerinspiratie op doen! Zoek een vestiging in de buurt

2. Maak een moodboard

Zit je vol inspiratie? Dan is het tijd om je moodboard te maken! In ons speciale ‘Eerste Hulp bij jouw moodboard’-artikel geven we je ál onze gouden tips, klik hier. Wil je snel aan de slag? Lees dan hieronder verder voor de snelcursus! Ga in magazines, folders en tijdschriften op zoek naar beelden, kleuren, stijlen, teksten en sferen die jou aanspreken. Alles wat je aanspreekt knip je uit. Maak vervolgens een selectie van knipsels die het beste bij elkaar passen. Je zult zien dat zich een stijl en sfeer gaat vormen die bij jouw wensen past. Schuif, selecteer, varieer en plak net zo lang totdat jij een goed gevoel hebt bij jouw moodboard. Maak vervolgens een foto met je telefoon. Zo heb je jouw moodboard altijd bij de hand. Een andere optie is om het moodboard meteen digitaal te maken, bijvoorbeeld via deze website:

3. Maak een afspraak

Is je moodboard klaar? Dan is het tijd om een afspraak te maken bij een Bad in Beeld winkel bij jou in de buurt. Neem je moodboard mee en zet samen met de badkamerspecialist jouw ideeën om in een ontwerp van je nieuwe badkamer.
Maak een afspraak

4. Inzenden maar!

Ben je blij met het ontwerp van je nieuwe badkamer? Dan ben je helemaal klaar om een echt #badinbeeldtalent te worden! Mail voor eind januari 2019 een foto van jouw moodboard samen met het ontwerp van je sanitairspecialist naar talent@badinbeeld.nl en maak kans op die waardebon van €1.000 én een plekje in de spotlights op onze website en in ons magazine!

Bekijk hier de actievoorwaarden

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.