Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Au naturel opbergen, opfrissen en tanden poetsen

Elke dag au naturel wakker worden in de badkamer. Waar niets moet en je altijd al je spullen in no time vindt om te tandenpoetsen, opmaken of scheren. Alles verloopt soepel met één van de prachtige meubels van Thebalux. Wat een perfectie – wij zijn fan!

Ode aan au naturel

De charme van au naturel zit ‘m in de mooie combinatie van wit met natureltinten en grijs. Het gebruik van hout(kleuren) zorgt voor een stoere twist. Het resultaat is een frisse, lichte maar toch ook warme uitstraling. De naturel look laat een kleine ruimte ook veel groter lijken dan hij in werkelijkheid is. En dat is met een beperkte ruimte als de badkamer een enorme uitkomst. Belangrijk advies is wel: keep it naturel. Houd de accessoires ook in hout, wit- en zandtinten om het concept van puurheid overeind te houden.

Materialen in de mix

Kies voor natuurlijke materialen zoals beton, eiken-fineer of ga voor leem bewerkte fronten bij het meubel voor een levendige maar rustgevende ruimte. Met de diverse materialen kun je nog volop variëren. Zo zorgt een wastafel van beton voor een stoere uitstraling. Als je kiest voor een opbouwkom van beton wordt het net wat speelser. Het is maar net wat het beste bij je smaak past. Je kunt er ook voor kiezen om zwart toe te voegen voor een uitgesproken look. Zorg er in een naturel basis wel voor dat je dit gedoseerd doet, zoals Thebalux met alleen de wastafel. En nog even een leuk weetje: Thebalux is een Nederlandse badkamermerk en werkt alleen met duurzame materialen. Zo kun jij in ieder geval lekker rustig genieten van je nieuwe badkamermeubel!

Welk type meubel past het beste in jouw nieuwe badkamer? Laat een 3d-ontwerp op maat maken door de sanitairspecialist!

Zoek de dichtstbijzijnde winkel

Mooi: mat wit

Een trend die je steeds vaker tegenkomt: mat wit. Producten uitgevoerd in een matte variant zijn nét wat stijlvoller en unieker. Wat de waskommen uit de serie Solid X van Thebalux extra bijzonder maken is het materiaal Solid Surface. Je creëert er een serene en frisse uitstraling mee wat perfect is in een badkamer au naturel. Maar bovenal is het materiaal milieuvriendelijk en hygiënisch, het materiaal wint daarmee enorm aan populariteit!

Opbergen 2.0

De tijd die je aan het badkamermeubel kwijt bent, wordt vaak onderschat. Tandenpoetsen, scheren of klaarmaken voor een avondje uit; we gebruiken het meubel! Een badkamermeubel moet er mooi uit zien. Maar zonder irritatie makkelijk je mascara of scheerschuim uit het meubel pakken is wel zo fijn. Thebalux realiseert zich dit als geen ander en heeft slimme (én mooie) vakverdelingen.

Meer weten over opruimen? Wij schreven er een artikel over met vijf handige opruimtips voor jou >

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.