Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

5x opruimtips

Opmaken, scheren, tanden poetsen... je hebt nogal wat spullen op te brengen in de badkamer. Gelukkig is alle rommel in de badkamer verleden tijd met deze handige tips. Én wellicht net zo fijn; je hebt altijd in no time de juiste spullen bij de hand!

1. Bedenk hoeveel spullen je gaat opbergen

Heel vervelend; als je badkamer eenmaal is geïnstalleerd ontdekken dat je te weinig ruimte hebt. De gouden tip luidt dan ook: denk van te voren na over de spullen die je op wilt bergen in de badkamer. Heb je ruimte nodig voor jouw make-up? En wil je de voorraad badkamerspullen ook in de badkamer kwijt of laat je die ergens anders?

2. Zen opruimen, creëer overzicht

Nooit meer rommelen in je lades terwijl je zoekt naar die ene lotion? Ga voor opruimen 2.0 met Thebalux: een vakverdeling. Klinkt misschien wat degelijk maar het is zó fijn. Het vinden van jouw spullen was nog nooit zo eenvoudig.

3. Geen verloren ruimte, wel opbergruimte

Vaak is de ruimte in de badkamer nogal beperkt. Hoe fijn is dan een spiegelkast? Héél fijn! Een slimme en mooie oplossing om toch spullen achter deurtjes op de bergen.

4. Kleine of smalle badkamer? Ondiep is het woord!

Laat je verassen door het ruime aanbod sanitair voor je kleine of smalle badkamer en je komt al snel tot de ontdekking dat sanitair niet altijd veel ruimte hoeft in te nemen. Kies voor de ondiepe meubels van Thebalux waarbij je alsnog geniet van maximale opbergruimte.

5. Meer nodig? Ga voor een kast!

Vergeet de kolomkast niet voor jouw nieuwe badkamer. De ideale keuze om nét wat fijner op te ruimen. Gelukkig heeft Thebalux voor ieder wat wils zodat er altijd één is die past in jouw ruimte en stijl.

Laat je in de winkel inspireren door nog veel meer slimme én mooie oplossingen.

Vind de dichtstbijzijnde winkel

Samen met jouw sanitairspecialist vind je jouw meubel op maat. Maak een gratis afspraak met één van onze sanitairspecialisten om je wensen te bespreken.

Maak een afspraak