Blikvanger: Livae meubel

Ronde vormen zijn dé interieurtrend voor dit najaar. Denk voor je badkamer ook eens aan (afge)ronde vormen.

Een ronde spiegel of ovale waskommen doorbreken de rechte lijnen en geven je badkamer een vriendelijk karakter. Een flinke dosis ronde inspiratie!

Trendy

Het stoere stalen frame valt meteen op en is de drager van de wastafel en de onderkast. Staal is ontzettend populair. Juist ook in de badkamer wint dit materiaal steeds meer aan terrein. Dit Livae badkamermeubel is robuust, stijlvol en kan tegen een stootje. Dankzij de ruimte voor stylingproducten creëer je direct een sfeervolle ambiance. Kan het nog sfeervoller? Ja, maak het meubel compleet met het stalen regaal. Deze kun je vrijhangend ophangen aan de wand en maakt de industriële look af.

Riverdale badkamermeubel

Voor welke ga jij?

Jouw nieuwe meubel moet natuurlijk een lust zijn voor het oog maar óók praktisch in gebruik zodat jij je niet langer druk hoeft te maken over de ochtendspits. Er is altijd plek genoeg voor iedereen. Wachten op elkaar bij het meubel is dan ook verleden tijd. Wat een uitkomst is dit Livae badkamermeubel voor 2! Voor de onderkast kun je trouwens kiezen uit de kleuren desert oak, zilver eiken of mat wit. Dat wordt nog lastig kiezen. Welke wordt het voor jou?

Riverdale badkamermeubel
Riverdale badkamermeubel

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen