Beachgevoel in je badkamer

Op het strand genieten we van de zon op ons gezicht en zalig niets doen. Als je thuis het zand en de zonnebrand van je afspoelt, wil je die ontspannen vakantiesfeer zo lang mogelijk vasthouden. Dit zijn dé ingrediënten voor een beachgevoel in je badkamer!

I feel good…

Zonlicht is gezond: het zorgt voor de aanmaak van vitamine D in het lichaam en je krijgt er meer energie, een verhoogde weerstand en sterke botten van. Prima excuus voor een terrasje of een middagje strand. Er is een manier om de zon in huis te halen en wel in de badkamer. Dankzij de feelgoodshower van Bron geniet je tijdens het douchen van de beste eigenschappen van de zon.

De feelgoodshower heeft infraroodlampen en uv-straling. Om winterblues te voorkomen, is een dit een echte uitkomst. Zo profiteer je op koude en regenachtige dagen ook van een gezonde dosis vitamine D. Doe je ogen dicht en het is net alsof je aan het strand zit!

Ciao bella’s

Bij een douchedrain denk je waarschijnlijk meteen aan een langwerpig en smal afvoersysteem voor je douche. Wist je dat je ook kunt kiezen voor een grote ronde of vierkante drain? Het doucheafvoersysteem van de EasyDrain serie Dot en Square worden gekenmerkt door hun unieke vormgeving en een extreem grote omvang. Kies bijvoorbeeld voor een douchedrain uit de serie Square met een houtlook tegel voor het ultieme buitengevoel. De ronde vorm van afvoersysteem Dot doet denken aan een buitendouche op een tropische vakantiebestemming. Wat een dotje!

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Net als aan de Côte d’Azur

Met tegels kun je vrij simpel een beachlook aan je badkamer geven. Kies bijvoorbeeld voor tegels met de uitstraling van verweerd hout, tegels in een zandkleur of matjes met kiezels voor een fijn strandsfeertje. Een kiezelvloer is niet alleen mooi om te zien, maar stimuleert ook de doorbloeding van je voeten. Zo haal je de relaxte sfeer van de kiezelstranden aan de Côte d’Azur direct je badkamer in. Of kies voor wandpanelen in vergrijsde tinten of door de zon gebleekte kleuren. Mooi!

Houd de zomer in je bol

Droom nog even weg naar al die idyllische strandjes, het geluid van de golven, de strakblauwe luchten, de zon die elke dag z’n uiterste best deed… Dat was fijn! Door te kiezen voor zonnige kleuren en zandtinten in de badkamer houd je je vakantiegevoel vast. Kies voor een zandkleurig toilet en een blauw of geel meubel en ga voor houten accessoires.

Maak ook na je vakantie tijd vrij voor me-time. Maak bijvoorbeeld je eigen scrub voor een superzacht huidje. Het enige wat je nodig hebt zijn twee kopjes zeezout, een half kopje olijfolie, lavendelolie (of andere olie) en eventueel wat gedroogde lavendel. Door goed te scrubben blijft je bruine zomerhuidje nog langer in tact!

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen