Stel zelf je badkamermeubel samen

Durf jij buiten de lijntjes te kleuren? Met Primabad Made NL is het eenvoudig om zelf te experimenteren en grenzen te verleggen. Met de omvangrijke Made NL-serie heeft Primabad immers antwoord op de meest specifieke badkamervragen. Verschillende breedtes, dieptes en kleuren; voor elke situatie wel een oplossing.

Badmeubel rood

Maatwerk voor de badkamer

Wanneer het op maatwerk aan komt, is Primabad één van de topmerken. Met de serie Made NL brengt het flexibiliteit en functionaliteit samen tot één geheel. Strakke wastafelplaten en wastafelbladen worden gecombineerd met de uitdagingen die jij in jouw badkamer tegen komt.

Keuze uit materialen

Het Primabad Made NL wastafel-assortiment omvat wastafels van verschillende maten in verschillende materialen. Dat varieert van stoer ogend beton, naar een mineraalmarmer-kunstharst-combinatie met een luxe uitstraling. De wasbakken in deze wastafels zijn naadloos gegoten, waardoor deze probleemloos een leven lang meegaan.

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Luxe lichte badkamer

Kasten naar wens

Om een wastafel áf te maken, is een combinatie met een bijpassende onderkast natuurlijk een vereiste. Ook daar biedt Primabad een oplossing op maat. Dieptes, hoogtes, breedtes zijn allemaal los te bepalen. Kleuren van de onderkast? Vind je veertig kleuropties voldoende? En dan hebben we het nog niet over de opties die je hebt voor wat betreft lades. Of deurtjes, als je dat liever hebt. 

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen