Stel zelf je badkamermeubel samen

Durf jij buiten de lijntjes te kleuren? Met Primabad Made NL is het eenvoudig om zelf te experimenteren en grenzen te verleggen. Met de omvangrijke Made NL-serie heeft Primabad immers antwoord op de meest specifieke badkamervragen. Verschillende breedtes, dieptes en kleuren; voor elke situatie wel een oplossing.

Badmeubel rood

Maatwerk voor de badkamer

Wanneer het op maatwerk aan komt, is Primabad één van de topmerken. Met de serie Made NL brengt het flexibiliteit en functionaliteit samen tot één geheel. Strakke wastafelplaten en wastafelbladen worden gecombineerd met de uitdagingen die jij in jouw badkamer tegen komt.

Keuze uit materialen

Het Primabad Made NL wastafel-assortiment omvat wastafels van verschillende maten in verschillende materialen. Dat varieert van stoer ogend beton, naar een mineraalmarmer-kunstharst-combinatie met een luxe uitstraling. De wasbakken in deze wastafels zijn naadloos gegoten, waardoor deze probleemloos een leven lang meegaan.

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Luxe lichte badkamer

Kasten naar wens

Om een wastafel áf te maken, is een combinatie met een bijpassende onderkast natuurlijk een vereiste. Ook daar biedt Primabad een oplossing op maat. Dieptes, hoogtes, breedtes zijn allemaal los te bepalen. Kleuren van de onderkast? Vind je veertig kleuropties voldoende? En dan hebben we het nog niet over de opties die je hebt voor wat betreft lades. Of deurtjes, als je dat liever hebt. 

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen