Magazine aanvragen

Ons allernieuwste gratis inspiratiemagazine ligt voor je klaar. Een magazine vol badkamerinspiratie, de nieuwste trends, innovaties, creatieve ontwerpen en heel veel meer. We trappen het magazine af met een stappenplan, zodat je precies weet wat je allemaal kunt verwachten bij de aanschaf van jouw badkamer.

Wij helpen je met ideeën, tips & tricks om de ideale badkamer samen te stellen. Want hoe bepaal je jouw stijl? En wat zijn de nieuwste trends? Ontdek het allemaal in ons magazine.

 • Jouw badkamer begint met dit inspiratie magazine;
 • Binnen twee werkdagen het magazine in huis;
 • Volop inspiratie voor jouw droombadkamer.

Jouw gegevens

  Vrijblijvend advies? Vul dan ook hieronder je gegevens in.

  Ook interessant voor jou

  Earthy Elegance badkamer

  Elegantie ten top met de Earthy Elegance badkamer

  Vol enthousiasme presenteren wij inspiratiebadkamer Earthy Elegance, die is ingericht volgens de laatste trends en gebaseerd op de natuur, met natuurlijke materialen.
  Badmeubel Bad in Beeld

  Bad in Beeld viert de 50e showroom!

  Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
  Ronde vormen en aardse tonen

  Aardse tinten en organische vormen

  Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
  Marmer in de badkamer

  Chique en luxe met marmer in de badkamer

  Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!