Alles wat je wilt weten over een whirlpool

Wie wel eens in een whirlpool heeft gezeten, weet hoe ontspannend een bubbelbad is. De warme waterstralen zorgen voor een heerlijke massage, goed voor lichaam én geest. Je denkt misschien dat een whirlpool thuis onbereikbaar is, maar dan heb je het mis!

Ontspannen in een whirlpool

Zit je agenda bomvol en ren je elke dag van hot naar her? Op sommige dagen word je geleefd en hoe lekker is het dan niet om af en toe een pauze in te lassen. Om gewoon een uur in bad te liggen met je ogen dicht. Stel je voor dat je spieren worden gemasseerd door heerlijk, warme massagestralen. Klinkt dit als een droom? Met de whirlpools van Villeroy & Boch maak je die droom werkelijkheid en creëer je een wellness in je eigen huis.

Oók als je badkamer niet zo groot is. Voor wie last heeft van vermoeidheid, spanning, rugpijn of hoofdpijn is een whirlpool een aanrader. ’s Ochtends geeft een bubbelbad je een energieboost en wordt je bloedsomloop op gang gebracht, ’s avonds laat je de vermoeidheid van een drukke dag achter je.

Bubbelbad in je eigen badkamer

De bubbelbaden van Villeroy & Boch zijn er in allerlei soorten en maten; van de grootte van een standaard bad tot een whirlpool voor het hele gezin, en van een hoekig tot een ovaal bad. Daarnaast zijn ze beschikbaar in verschillende prijsklassen, waardoor een whirlpool dus ook met een kleiner budget ineens tot de mogelijkheden behoort.

Wat de baden van het sanitairmerk extra bijzonder maakt, is de mogelijkheid om de buitenkant uit te voeren in een andere kleur. Kies voor de binnenzijde bijvoorbeeld voor helderwit en voor de buitenkant donkerblauw. Voor een persoonlijke wellness beleving kun je zelfs kiezen voor een bubbelbad met witte of gekleurde ledverlichting.

Uiteraard zijn de baden van Villeroy & Boch fluisterstil, ook als je de waterjets aan zet. Zo staat een avond of ochtend bubbelen in je eigen whirlpool garant aan een wellnesservaring die niet onderdoet voor een spabezoek.

En het grootste voordeel: thuis hoef je geen rekening te houden met openingstijden of andere bezoekers!

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Hoe werkt een whirlpool?

Bij een whirlpool kun je kiezen voor luchtjets, waterjets of een combinatie van beide systemen. De luchtjets worden door Villeroy & Boch AirPools genoemd: lucht wordt via speciale jets in het water geblazen en verdeeld. Om te voorkomen dat de lucht koud aanvoelt, wordt deze vaak voorverwarmd. De luchtjets zijn in de bodem verzonken en zorgen voor een stimulerende massage. Bij de waterjets, ook wel HydroPools genoemd, wordt het water door een pomp uit het bad gepompt.

Vervolgens komt het water via de waterjets terug het bad in en zorgen de stralen voor een doelgerichte massage. Wie voor het summum van bubbelen gaat, kiest voor een combinatie van water en lucht. Je hebt dan luchtjets in de bodem en waterjets in het ruggedeelte, aan de zijkant of in het voetengedeelte van het bad. Door de combinatie van lucht en water ontstaat een hogere druk en geniet je van een intensieve massage. De jets zijn vlak geïntegreerd in de bodem of de wand van het bad, dus je ligt er prinsheerlijk bij.

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen