Aanrader: een gratis sanitairadvies

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Maak een afspraak voor gratis sanitairadvies bij één van onze aangesloten vestigingen. Onze specialisten denken met je mee en helpen je met de realisatie van je droombadkamer. Dit kun je van het gesprek verwachten!

Een goede voorbereiding

Het helpt om voor het sanitairadvies al een beetje te bedenken wat je mooi vindt. Houd je van sfeervol, trendy, design, klassiek… Laat je inspireren door Pinterest, folders en interieurbladen.

Vertaal jouw smaak naar een moodboard en neem dat mee naar het gesprek. Denk bijvoorbeeld na over kleuren en materialen. Met ons badkamerontwerpprogramma kun je zelf al een beetje spelen met het ontwerp.

Geen flauw idee wat je stijl is en wat je wilt? No worries, je bent echt niet de enige.

Onze sanitairspecialisten hebben aan een paar woorden genoeg en voelen perfect aan wat past bij jouw situatie. Tip: vergeet niet om een plattegrond van je badkamer mee te nemen naar het eerste gesprek.

De sanitairspecialist wil graag de maten weten van de ruimte, maar ook waar deuren en ramen zitten en of er sprake is van schuine wanden.

3d badkamer ontwerpen

Een persoonlijk sanitairadvies

Heb je een relatief kleine badkamer of schuine daken? Geen enkel probleem! We maken een badkamerontwerp op maat aan de hand van de ruimte en jouw wensen. Alleen dan kun je optimaal genieten van een verfrissende douche of een ontspannend bad. Of je nu toe bent aan een compleet nieuwe badkamer of aan een snelle restyling, dat maakt ons niets uit.

Elke nieuwe badkamer begint bij een slim 3D-ontwerp. Zo word je badkamer praktisch in gebruik, mooi om te zien en bovenal: uniek. Iedereen heeft tenslotte een andere smaak en budget.

Het 3D-ontwerp geeft een realistisch beeld van een nieuwe badkamer. Daarna is het tijd om nieuw sanitair uit te zoeken. Het gaat van tegels tot een badkamermeubel en van een zwevend toilet tot een inloopdouche.

Vervolgens zal de sanitairspecialist een offerte opstellen, eventueel met installatie. Die mag je natuurlijk ook gewoon zelf doen!

Vrijblijvend sanitair en badkamer advies

Zo gaat je badkamer meer leven

Zo gaat je nieuwe badkamer leven

Een bezoek aan één van onze aangesloten vestigingen is een ware beleving: je kunt alle producten bewonderen en door je handen laten gaan. Zo ontdek je wat bij je past. Een nieuwe badkamer is een flinke investering, dus dan ga je niet over één nacht ijs. Onze sanitairspecialisten weten dat en nemen uitgebreid de tijd voor je. Onze aangesloten vestigingen onderscheiden zich door grote kennis van zaken, deskundig advies en een unieke collectie.

De verbouwing van je badkamer kunnen we van het begin tot het eind voor je regelen. Binnen twee dagen wordt de oude badkamer gestript. Je nieuwe badkamer wordt in ongeveer twee weken geplaatst. Vaak maken onze winkels gebruik van eigen monteurs en tegelzetters, zodat kwaliteit is gegarandeerd en je één duidelijk aanspreekpunt hebt.

Onze vakmensen zorgen dat je huis er ook na de verbouwing pico bello uitziet. Afval nemen ze vaak meteen mee, dus je hebt geen grote container voor je huis. Zo ervaar je zo min mogelijk overlast en kan het grote genieten van je nieuwe badkamer beginnen!

Ook interessant voor jou

Earthy Elegance badkamer

Elegantie ten top met de Earthy Elegance badkamer

Vol enthousiasme presenteren wij inspiratiebadkamer Earthy Elegance, die is ingericht volgens de laatste trends en gebaseerd op de natuur, met natuurlijke materialen.
Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen