9x verrassend opbergen

Flessen shampoo, wattenschijfjes, gel, make-up, tandpasta… We bewaren nogal wat spullen in onze badkamer. Om alles praktisch én stylish op te bergen, zijn er verschillende mogelijkheden. Wedden dat je blij wordt van deze verrassende opbergideeën?

Out of the (opberg)box

Je kunt alleen ontspannen in de badkamer als het er een beetje opgeruimd is. Bij LoooX zijn ze meesters in het stijlvol opbergen. Hun opbergboxen en planken van mooi massief eiken en rvs helpen je een handje. Het robuuste hout heeft een grijze ondertoon en geeft je badkamer een warme uitstraling. Perfect voor al die rondslingerende tubes, flessen en verzorgingsproducten.

(opberg)box 1

Badkamermeubel als hebbeding

Kies voor een modulair badkamermeubel dat je helemaal zelf kunt samenstellen. Dan haal je echt wat unieks in huis. Deze onderkast bestaat uit verschillende lagen en kleuren, waardoor het meubel een speelse look krijgt. De mokka tint in combinatie met het zwart is op het moment helemaal in. Wij willen dit badkamermeubel ook wel in onze woonkamer!

Badkamermeubel als hebbeding

Orde scheppen

Zeg eens eerlijk: zien jouw badkamerlades er ook zo netjes uit? Dat zou je vast wel willen! Door de ladeverdelers hebben al je spullen een vaste plek en is het niet moeilijk om je lades netjes te houden. Je haarborstel, scrubhandschoen of een verzorgende lotion heb je zo voor het grijpen. Zo krijg je elke keer als de lade opengaat een geluksgevoel.

Er warmpjes én opgeruimd bij zitten

Een radiator als opbergplek? Oh yes! Deze beauty’s hebben een oogstrelend design, maar zijn tegelijkertijd ook reuzepraktisch. Maak van een badkamerradiator net iets meer dan een stijlvolle warmtebron en berg er bijvoorbeeld je handdoeken in op of hang er een mooie badjas aan. Er zijn zelfs radiatoren met een paar planken en een kapstok. Zo sla je twee vliegen in één klap.

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Spiegelkast met mooie details

In een kleine kamer badkamer is het best lastig om opbergruimte te creëren. Onze tip: kies voor meubels met meerdere functies. Zoals een spiegelkast met verrassende extra’s. Er zit ledverlichting in, een oplader voor je telefoon en heel veel opbergruimte. De schappen kun je op de gewenste hoogte ophangen. Net wat jij prettig vindt!

Opgeruimd staat netjes

Hou je van een moderne badkamer? Dan is een strak doucheplanchet wat voor jou. Het is een designobject met een hoge functionele waarde. Je hoeft niet bang te zijn dat er water in blijft staan, want aan de onderkant zijn kleine inkepingen gemaakt. Het planchet is verkrijgbaar in meerdere afmetingen en heeft genoeg plek voor flessen shampoo, douchegel, scrubzeep en je scheermes.

Instaproof badkamer

Zwarte metalen frames zetten, net als in ons interieur, de toon in de badkamer. De zwarte lijnen zijn een mooi contrast met een witte basis in een badkamer of toilet. Een wastafel of een hoge badkamerkast (regaal) met een staallook combineert prachtig met materialen als marmer, beton en hout. In deze meubels kun je stylen en opbergen perfect combineren tot een Instagramwaardig plaatje!

Waar laten we de wasmachine?

Als je niet zo groot behuisd bent, beland de wasmachine vaak in de badkamer. Geen probleem natuurlijk, maar we kijken er liever niet de hele tijd tegenaan. Dat hoeft ook niet: in dit meubel met een vintage houtlook past je hele voorraad aan doucheproducten, je flessen wasmiddel én je wasmachine. Deurtje dicht en relaxen maar!

Verborgen opbergruimte

Slim: in deze kast zit verborgen opbergruimte. De binnenkant van de deuren kun je gebruiken voor het opbergen van klein badkamerspul. De magnetische opbergmodules kun je inzetten waar ze nodig zijn: achter de deuren van je spiegelkast, op een magneetwand of zoals hier aan de binnenkant van een kast. Zo profiteer je van optimaal opberggemak!

Ook interessant voor jou

Earthy Elegance badkamer

Elegantie ten top met de Earthy Elegance badkamer

Vol enthousiasme presenteren wij inspiratiebadkamer Earthy Elegance, die is ingericht volgens de laatste trends en gebaseerd op de natuur, met natuurlijke materialen.
Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen