5x opruimtips

Opmaken, scheren, tanden poetsen… je hebt nogal wat spullen op te brengen in de badkamer. Gelukkig is alle rommel in de badkamer verleden tijd met deze handige tips. Én wellicht net zo fijn; je hebt altijd in no time de juiste spullen bij de hand!

1. Bedenk hoeveel spullen je gaat opbergen

Heel vervelend; als je badkamer eenmaal is geïnstalleerd ontdekken dat je te weinig ruimte hebt. De gouden tip luidt dan ook: denk van te voren na over de spullen die je op wilt bergen in de badkamer. Heb je ruimte nodig voor jouw make-up? En wil je de voorraad badkamerspullen ook in de badkamer kwijt of laat je die ergens anders?

2. Zen opruimen, creëer overzicht

Nooit meer rommelen in je lades terwijl je zoekt naar die ene lotion? Ga voor opruimen 2.0 met Thebalux: een vakverdeling. Klinkt misschien wat degelijk maar het is zó fijn. Het vinden van jouw spullen was nog nooit zo eenvoudig.

3. Geen verloren ruimte, wel opbergruimte

Vaak is de ruimte in de badkamer nogal beperkt. Hoe fijn is dan een spiegelkast? Héél fijn! Een slimme en mooie oplossing om toch spullen achter deurtjes op de bergen.

4. Kleine of smalle badkamer? Ondiep is het woord!

Laat je verassen door het ruime aanbod sanitair voor je kleine of smalle badkamer en je komt al snel tot de ontdekking dat sanitair niet altijd veel ruimte hoeft in te nemen. Kies voor de ondiepe meubels van Thebalux waarbij je alsnog geniet van maximale opbergruimte.

Strakke badkamer met netjes opgeruimde kasten

5. Meer nodig? Ga voor een kast!

Vergeet de kolomkast niet voor jouw nieuwe badkamer. De ideale keuze om nét wat fijner op te ruimen. Gelukkig heeft Thebalux voor ieder wat wils zodat er altijd één is die past in jouw ruimte en stijl.

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen