5x opruimtips

Opmaken, scheren, tanden poetsen… je hebt nogal wat spullen op te brengen in de badkamer. Gelukkig is alle rommel in de badkamer verleden tijd met deze handige tips. Én wellicht net zo fijn; je hebt altijd in no time de juiste spullen bij de hand!

1. Bedenk hoeveel spullen je gaat opbergen

Heel vervelend; als je badkamer eenmaal is geïnstalleerd ontdekken dat je te weinig ruimte hebt. De gouden tip luidt dan ook: denk van te voren na over de spullen die je op wilt bergen in de badkamer. Heb je ruimte nodig voor jouw make-up? En wil je de voorraad badkamerspullen ook in de badkamer kwijt of laat je die ergens anders?

2. Zen opruimen, creëer overzicht

Nooit meer rommelen in je lades terwijl je zoekt naar die ene lotion? Ga voor opruimen 2.0 met Thebalux: een vakverdeling. Klinkt misschien wat degelijk maar het is zó fijn. Het vinden van jouw spullen was nog nooit zo eenvoudig.

3. Geen verloren ruimte, wel opbergruimte

Vaak is de ruimte in de badkamer nogal beperkt. Hoe fijn is dan een spiegelkast? Héél fijn! Een slimme en mooie oplossing om toch spullen achter deurtjes op de bergen.

4. Kleine of smalle badkamer? Ondiep is het woord!

Laat je verassen door het ruime aanbod sanitair voor je kleine of smalle badkamer en je komt al snel tot de ontdekking dat sanitair niet altijd veel ruimte hoeft in te nemen. Kies voor de ondiepe meubels van Thebalux waarbij je alsnog geniet van maximale opbergruimte.

Strakke badkamer met netjes opgeruimde kasten

5. Meer nodig? Ga voor een kast!

Vergeet de kolomkast niet voor jouw nieuwe badkamer. De ideale keuze om nét wat fijner op te ruimen. Gelukkig heeft Thebalux voor ieder wat wils zodat er altijd één is die past in jouw ruimte en stijl.

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen