Over-ons-header

Wie is Bad in Beeld?

Bad in Beeld is uw sanitairspecialist met ruim 40 winkels in Nederland. Bij Bad in Beeld kunt u terecht voor alles op het gebied van sanitair en tegels. Of het nu gaat om een toiletrenovatie, een compleet nieuwe badkamer of een douchewand. Kleine ruimte? Schuin dak? Voor ons geen probleem. En u kunt ervoor kiezen om de installatie zelf te doen, maar wij nemen dit ook graag voor u uit handen.

Waterdichte zes stappenplan

De nieuwe badkamer gaat er komen. Maar welke stappen doorloopt u eigenlijk samen met Bad in Beeld tijdens de aankoop van uw nieuwe badkamer? Om u een overzicht te geven hebben wij het gemaakt.

1. Het ontwerp
Op basis van uw wensen maakt de Bad in Beeld adviseur samen met u een 3D-ontwerp van uw toekomstige badkamer.

2. De inrichting
Staat het ontwerp? Dan is het tijd om nieuw sanitair te kiezen. Van tegels tot meubels en van een (inloop)douche tot een (zwevend) toilet!

3. De kosten
Bad in Beeld maakt een offerte voor u op. Inclusief de kosten van de installatie, mocht u die aan Bad in Beeld overlaten.

4. De bouw (1)
Binnen een tot twee dagen wordt uw oude badkamer ‘gestript’. Al het overbodige materiaal verdwijnt in een container.

5. De bouw (2)
Na slopen komt opbouwen. Uw nieuwe badkamer krijgt langzaam vorm! Voor deze fase staat gemiddeld twee weken.

6. De oplevering
Uw nieuwe badkamer is gebruiksklaar! Het genieten kan nu beginnen.

Heeft u al wel ideeën voor uw badkamer, maar nog niet concreet? In onze Bad in Beeld winkels staan altijd meerdere badkamer in verschillende stijlen. U bent van harte welkom in één van onze winkels.

Altijd waterdichte garanties

Het kopen van een badkamer is een flinke investering die vooral plezier moet geven. Naast service, willen wij u ook graag waterdichte garanties geven. Daarom zijn al onze winkels aangesloten bij Nationale Badkamer Garantie (NBG). Dit is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij aan kunnen sluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

De garanties kunt u lezen op de website van NBG. Deze garanties stellen u in staat om alleen maar te genieten van uw nieuwe badkamer! En wat misschien wel het mooiste is; u hoeft er niets extra’s voor te betalen.

‚Äč