Ontwerp-inspiratie-header

Ontwerpinspiratie

Heeft u geen idee hoe u uw badkamerdromen kunt verwezenlijken? De onderstaande badkamers zijn door onze architect getekend en samengesteld. Uiteraard kan elke opstelling op maat worden ontworpen voor jouw persoonlijke situatie. Kleine ruimtes, schuine daken? Allemaal geen probleem voor ons! In onze Bad in Beeld winkels staan altijd meerdere badkamers opgesteld, in verschillende stijlen. Kom eens langs bij één van onze Bad in Beeld winkels en ontvang vrijblijvend een 3D ontwerp. U kunt natuurlijk ook alvast zelf een badkamerontwerp maken in ons 3D badkamerontwerpprogramma.

Laat u inspireren

Laat u inspireren door de badkamerontwerpen van Bad in Beeld. U ziet hoe een ruimte praktisch ingedeeld en ingericht kan worden. De uitwerking van deze badkamer is ook te zien in onze winkels. U bent van harte welkom!

Ontwerp-ideeen-bib

Stylelook badkamer

Om een idee te geven van de uiteenlopende mogelijkheden van deze badkamer, heeft onze architect drie indeelideeën geschetst. In de basis staat een wandje midden in de badkamer. De wand staat niet tegen de buitenmuur en reikt niet tot het plafond. Dit zorgt voor een ruimtelijk effect, bovendien komt het daglicht zo in de gehele badkamer. Bekijk deze badkamer >

‚Äč