BIB_160920_Ariadne_blauw__1

Ariadne badkamer: Trendy klassiek.

Met gepaste trots presenteren wij u de Ariadne at Home badkamer ‘Trendy klassiek’. Deze prachtige badkamer hebben wij samen ontworpen met de redactie van het woonblad Ariadne at Home. Liefhebber van kleur? Dan is deze badkamer echt iets voor u. Kleurrijk, speels & stijlvol: dat is de Trendy Klassiek badkamer ten voeten uit.

/badkamers/ariadne-trendy-klassiek/BIB_160920_Ariadne_blauw
BIB_160429_Ariadne_badkamerpagina_3


LEVENDIG

Wij hebben ons voor deze badkamer laten inspireren door het feit dat kleur onmisbaar is in het interieur. Zo ook in de badkamer. De groenblauwe matte ton-sur-ton poedertinten geven een ontspannend gevoel. In deze prachtige badkamer komt u tot rust en kunt u even helemaal wegdromen in bad of genieten van de warme regendouche.

 STIJLVOLLE MIX

De tegels op de achterwand zijn in visgraatmotief geplaatst en er is gekozen voor vier verschillende kleuren. Toch oogt het effect rustig door het gebruik van een ton-sur-ton kleurenpallet. Een leuk detail: het vrolijke visgraatmotief komt ook terug in het nisje boven het bad.
De vloertegels in de vorm van een hexagon geven de badkamer een uniek karakter. De kleurrijke vloertegels worden afgewisseld met witte vloertegels, wat zorgt voor een speels effect.

BIB_160429_Ariadne_badkamerpagina_4
BIB_160429_Ariadne_badkamerpagina_5KARAKTER

In deze badkamer geniet u van een klassieke look en profiteert u van het comfort van nu. Neem bijvoorbeeld de radiator; dat is vintage in een nieuw jasje! Het badkamermeubel sluit altijd muisstil. Dit dankzij het innovatieve softclose-systeem. Maar ook aan de details is gedacht, zoals de porseleinen ronde schakelaars en stopcontacten. Beide producten combineren moderne techniek met nostalgische charme.OPTIMALE HYGIËNE 

Het zwevende toilet is voorzien van een nieuwe spoeltechniek waardoor deze geen spoelrand heeft. Dat maakt dit toilet een stuk hygiënischer. Maar ook schoonmaken gaat een stuk sneller. Door het softclose-systeem valt de toiletzitting niet met een klap dicht. De drukplaat heeft toetsen voor waterbesparend spoelen en is voorzien van een inworpschacht voor reinigingstabletten.

BIB_160429_Ariadne_badkamerpagina_6
BIB_160429_Ariadne_badkamerpagina_7


SLIM

Deze badkamer is zo ontworpen dat het luxe, trendy kleuren en een praktische indeling tot één comfortabele ruimte transformeert. Zo worden de douche en het toilet in een geheel betegelde nis – met een afmeting van 100 bij 110cm – geplaatst, achter in de badkamer. Een speelse en praktische indeling waarbij u volop van uw privacy geniet.

.ONTWERP OP MAAT

In ons ontwerp van de Ariadne at Home badkamer zijn we uitgegaan van een ruimte die 280cm breed en 310cm diep is. Heeft u een kleinere badkamer? Geen probleem. Wij ontwerpen samen met u de perfecte badkamer, want voor elke ruimte is er een oplossing. Wij maken voor u een badkamerontwerp op maat!

BIB_160429_Ariadne_badkamerpagina_8
BIB_160429_Ariadne_badkamerpagina_9
BIB_160429_Ariadne_badkamerpagina_10MEER INSPIRATIE

Samen met de redactie van Ariadne at Home hebben we niet één, maar twee badkamers ontworpen. Houdt u van klassieke dessins, romantische sferen en nostalgische patronen? Dan is de Romantisch landelijke badkamer iets voor u! Bekijk hier deze badkamer.

BIB_160429_Ariadne_badkamerpagina_11