Badkamer-ontwerpen-header

Ontwerp zelf uw badkamer in 3D

Heeft u al ideeën over de indeling van uw badkamer? Met het 3D ontwerpprogramma van Bad in Beeld kunt u eenvoudig starten met het ontwerpen en indelen van uw nieuwe badkamer. Start hieronder het 3D badkamerontwerpprogramma en ontwerp uw eigen badkamer.

Start ontwerpprogramma>
Badkamerontwerp opslaan

‘Mijn Bad in Beeld’ bied u de mogelijkheid om meerdere badkamer ontwerpen op te slaan, zodat u verschillende ontwerpen kunt uitwerken. Ook kunt u hierdoor op een later tijdstip verder gaan met ontwerpen of de ontwerpen terug bekijken.

Badkamerontwerp mailen

Is uw ontwerp gereed en bent u tevreden over het resultaat? Mail dan uw ontwerp naar de dichtstbijzijnde Bad in Beeld winkel. De Bad in Beeld Adviseur bekijkt uw gemaakte ontwerp en neemt contact met u op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Uw basisontwerp kunnen we in de Bad in Beeld winkel mooi als vertrekpunt gebruiken om uw nieuwe badkamer uit te werken.

Hulp bij ontwerpen

Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen of werkt het programma niet naar behoren? Bekijk dan deze pagina en wellicht staat de oplossing hierbij. Hulp nodig bij het ontwerpen >.

Ontwerpinspiratie

Wilt u nog wat inspiratie opdoen voordat u zelf aan de slag gaat met het ontwerpen van uw badkamer? Bekijk onze voorbeelden >

‚Äč